HomeALL MEDIASimona Pătruleasa mărturisiri despre viaţa personală la Europa FM

Simona Pătruleasa mărturisiri despre viaţa personală la Europa FM

Bogdan Miu a continuat incursiunea în intimităţile vedetelor, iar invitata lui la dialog în “Camera Secretelor” din “Deşteptarea” a fost Simona Pătruleasa. Ascultătorii Europa FM au putut afla de la Simona când a trăit prima poveste de dragoste. “Cred că am zis pentru prima dată “Te iubesc” pe la 17, 18 ani”, a povestit ea.

Bogdan Miu a încercat să afle dacă atunci când era învăţătoare, vedeta TV era exigentă şi dădea note mici. “Nu prea dădeam note mici pentru că ştiam cât de mult suferă un copil într-o asemenea situaţie. Preferam să-l pun să mai dea o dată lucrarea şi făceam apoi o medie a celor două note. Trebuie să recunosc că am dat şi nota 4, dar şi “insuficient”, căci am prins şi notarea prin calificative, dar foarte rar”, a mărturisit Simona.

În perioada în care prezenta ştirile sportive, Simona Pătruleasa a fost impresionată în momentul în care Zinedine Zidane a avut acea izbucnire violentă pe teren: “Eu îl admiram foarte mult pe Zidane, îl ştiam familist şi echilibrat şi m-a mirat foarte tare gestul lui. Am găsit apoi explicaţia şi scuza, tocmai pentru că îl admiram prea mult şi dezamăgirea mea a fost prea mare”.

Invitata lui Bogdan Miu în “Camera Secretelor” a dat dovadă de sinceritate şi a răspuns deschis întrebărilor adresate de realizatorul Europa FM. Ea nu a ezitat să-şi mărturisească nici opinia în legătură cu faptul că “Mondenii” au transformat-o în personaj al show-ului lor. “Nu mă deranjează pentru că înseamnă că sunt un personaj interesant, altfel nu m-ar mai imita nimeni, nu? Trecând peste glumă, am şi eu simţul umorului într-o anumită măsură. Atâta timp cât e ceva în limita normalului şi nu se folosesc jigniri, pot gusta glumele lor”, a explicat ea.

Pentru că fosta vedetă a Antenei 1 se pregăteşte pentru o emisiune culinară, ea a mărturisit că amprenta bucătăresei Simona Pătruleasa s-a pus asupra unui “tiramisu delicios, pentru care i s-a dus faima printre prietenii si cunoscuţii ei”.

În finalul intervenţiei ei la Europa FM, Simona a făcut un exerciţiu de imaginaţie. “Cum mă văd în 2020? Mă văd având un copil şi fiind ca acum un om normal, cu picioarele pe pământ, dar simţindu-mă tot ca la 20 de ani”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns