HomeALL MEDIASimona Senzual mulge vaca la ProTv

Simona Senzual mulge vaca la ProTv

Daca nu ai vazut in vara editia emisiunii „Serviti va rog” de la Pro Tv in care Simona Sensual a demonstrat ca nu este foarte priceputa la treburile gospodaresti, ai ocazia sa revezi aceasta editia la Pro TV si LIVE pe www.protv.ro, duminica de la 13:05.

Contrar proverbului autohton “unde-i lege, nu-i tocmeala”, vedeta s-a abatut de la regulile lui Nea Marin si de la munca in echipa, iar lupta pentru demonstrarea calitatilor de gazda perfecta s-a lasat cu scantei.

Smotruitul, gatitul sau mulsul vacii sunt departe de a fi activitatile preferate ale Simonei, care a evitat sa isi dovedeasca iscusinta in cele 5 zile in care a fost gazda pensiunii de la “Serviti, va rog! ”. Nea Marin a parut a fi unul dintre cei mai mari dusmani ai ei, pentru ca i-a dat in permanenta sarcini si a batut-o la cap sa le duca la bun sfarsit. Vedeta a refuzat sa faca aproape tot ce i s-a dat de lucru. Telespectatorii  au putut-o urmari totusi la cratita si la coada vacii pe Simona si nu  a scapat nici de calcat ore in sir, cat pentru tot satul.

Dupa munca si rasplata, s-a gandit Simona, care a incearcat sa il convinga pe Nea Marin sa o scoata la un restaurant sau la un bar. Mare surpriza a avut cand, machiata, aranjata si cum altfel decat pe tocuri, a ajuns la “renumitul” bar din comuna, o dugheana de tabla unde localnicii se intalnesc la o cinzeaca de tuica.

Cristina Turcu Preda a fost in schimb o gospodina desavarsita. A gatit mult, a avut grija de copii si a iesit in evidenta doar prin faptul ca isi face foarte bine treaba. In ciuda priceperii de care a dat dovada, cantareata nu a trait la tara niciodata, nu a muls vaca in viata ei, dar a incercat sa se descurce si i-a iesit din plin.

Lupu Rednic
a fost cu siguranta avatajat de viata traita la tara, pentru ca toate treburile gospodaresti i-au fost familiare. S-a descurcat la cratita, la cosit si la ingrijit animale, dar si la jumulitul berbecului, unde i-a cerut totusi ajutorul Simonei. Aceasta l-a refuzat si de aici au inceput tachinarile intre cei doi cand cantaretul ii spune mai in gluma mai in serios, ca nu este buna de maritis. S-au aliat cu el si Roman si Cristina, care au fost deranjati de refuzul Simonei de a face curatenie si i-au venit de hac in ultima zi, cand la aniversarea unei cliente, au exclus-o pe blonda senzuala din echipa si i-au daruit sarbatoritei un tort doar din partea lor.

Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, s-a indragostit pe loc de imprejurimile unde se afla pensiunea de la Serviti, va rog!. Desi treburile gospodaresti au parut un mister pentru el, in special ingrijirea animalelor, cantaretul a facut fata provocarilor si a ajuns sa isi doreasca sa isi construiasca o casa acolo. A gatitspecialitati din peste si salate rusesti, a muls vaca si nu s-a dat in laturi nici de la cosit si intors fanul. A primit nota maxima si la capitolul improvizatie, pentru organizarea unui jam session impreuna cu o batranica din sat care detinea o toba.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns