HomeLIFE STYLESingle nou: Dayah Mari – Dame Chocolate

Single nou: Dayah Mari – Dame Chocolate

Andreea Maria Vârlan în colaborare cu Dj Hara lansează o nouă piesă, ”Dame chocolate„ ce se anunță a fi un succes în muzica românească și nu numai. Odată cu lansarea noului single, artista vine cu un nou look, un nou nume de scenă și o nouă adaptare, Dayah Mari.

„Este o piesă ritmată,intensă, care te face să dansezi instantaneu,dar mai ales delicioasă, având în vedere ingredientul folosit în titlu. Sunt un fan al ciocolatei, dar aici este mai mult vorba despre dragoste. Pentru partea instrumentală am colaborat cu Dana Neacșu,cunoscută publicului sub numele de Dj Harrașsi cu Dj Theo, iar versurile sunt făcute de mine. Este o expresie pe care am vrut să o folosesc de mult într-o piesă, iar Dana mi-a dat această oportunitate. Pe această cale aș vrea să-i mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă invit să gustați din noua mea piesă”, a declarat cântăreaţa.

In ianuarie 2011 artista a avut privilegiul de a lucra cu echipa celebrului rapper american Eminem și a înregistrat la studiourile din Detroit, FBT Studios piesa „Inside my dream”
În prezent Dayah Mari lucrează la o piesă în limba spaniolă, versurile aparținând cântăreței . În același timp colaborează cu Band-ul lui Nicholas Alejandro (Ghior Nicolae Alexandru, numele adevărat) care îi este și impresar, la 2 piese noi și pregătesc show-uriile care vor avea loc în viitor, în formula completă împreună cu band-ul.

Puteți asculta noul single Dayah Mari mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns