HomeMAGAZINFilm„Six feet under”, un film, o poveste confuza (video)

„Six feet under”, un film, o poveste confuza (video)

Chiar daca au trecut 10 ani de la productia serialului, „Six feet under”, acesta  ramane favorit si in momentul de fata.

Scenaristul Alan Ball, câştigătorul unui Premiu Oscar, aruncă o privire scrutătoare asupra vieţii dintr-o casă de pompe funebre din Los Angeles, în serialul „Sub Pamant SRL”, produs de HBO.

Detinator al premiului Globul de Aur 2005, la categoria „Cel mai bun serial de drama”, „Sub Pamant SRL” s-a dovedit fi inca unul dintre programele originale de mare succes produse de HBO.

Scenaristul Alan Ball, bine cunoscut pentru Oscarul castigat cu filmul „American Beauty”, a creat un serial care vorbeste despre temerile si despre atitudinea oamenilor in fata mortii.

Fiecare episod e plin de umor negru si exploreaza relatiile celor din casa de pompe funebre, dand astfel telespectatorului o imagine netrucata asupra unui salon mortuar.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Un serial excellent ce merita vazut!

Lasă un răspuns