HomeLIFE STYLESloganuri electorale: "Sunt activ si vigilent, eu nu dorm in Parlament"

Sloganuri electorale: "Sunt activ si vigilent, eu nu dorm in Parlament"

Candidatii la alegerile parlamentare au sloganuri dintre cele mai ciudate: unele sunt de-a dreptul neispirate, altele sunt foarte amuzante. afis-electoral

Credeam ca nimic nu ne mai surpinde cand am descoperit sloganul unui candidat PD-L, Florin Carligea. El indeamna alegatorii sa-l voteze pentru ca ar fi „Un deputat cu carlig”.
Dupa ce a pierdut alegerile locale din Bucuresti, Dragos Dinca nu se lasa. De data asta cu un slogan de pomina: „Ce vad, ce vreau, ce fac”. Ce vede, ce vrea, ce face?”
Daca de la Toader Paleologu, candidat al PD-L, aveam asteptari mai mari el ne spune „Schimba perspectiva”.
Confundand alegerile europarlamentare cu cele legislative, Calin Popescu Tariceanu de la PNL anunta ca „Promovam o Romanie mandra si prospera”.

Pesedista Larisa Antipa spune in sloganul ei ca „Meriti sa te faci auzit”. Coincidenta sau nu, aceasta a lucrat la SRI.
Sunt activ si vigilent, eu nu dorm in Parlament” este sloganul lui Viorel Stefan, un alt pesedist care candideaza pentru un loc de deputat.

Ca votul este un troc, de cele mai multe ori neavantajos pentru alegator, o afirma Gheorghe Griza, candidat PD-L la parlamentare, cu sloganul sau „Castig, castigi!”. Daca nu-l votezi, nu castigi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns