HomeALL MEDIA19 octombrie – Revista Presei Media – Top 20 audiente divertisment. ”Vocea Romaniei”, si ”X-Factor sunt in topul preferintelor telespectatorilor!

19 octombrie – Revista Presei Media – Top 20 audiente divertisment. ”Vocea Romaniei”, si ”X-Factor sunt in topul preferintelor telespectatorilor!

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT – Vocea Romaniei si X Factor, cele mai urmarite show-uri din Romania

Astazi RADAR DE MEDIA va prezinta TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT, cifrele prezentate sunt referitoare la perioada 7-13 octombrie 2013.

TOP 20 AUDIENTE TV DIVERTISMENT

Vocea Romaniei si X Factor ocupa locurile fruntase in top cu peste 1.000.000 milion de telespectatori pe minut in mediul urban pentru fiecare emisiune in parte.

 

 

Peste 2.4 milioane de telespectatori au urmarit Next Star!

rmãrind în numãr foarte mare programele Antenei 1, telespectatorii au condus postul generalist al trustului Intact în fruntea clasamentului de audienţã atât la nivelul întregii zile, cât şi în prime time, în rândul publicului din mediul urban.

JURIU NEXT STAR

Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.9% şi o cotã de piaţã de 16.3% pe targetul urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu un rating mediu de 3.3% şi 13.9% cotã de piaţã. În medie, peste 685 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit ieri Antena 1, întreaga zi.

 

 

Preţuieşte viaţa cu Andreea Marin, de duminică, in premiera la TVR 1!

Din 20 octombrie, ora 20.45, Andreea Marin revine la TVR într-un show cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin

Andreea Marin

Oameni fără nume sonore, al căror destin a fost marcat de o provocare dificil de depăşit şi care au ştiut să se ridice şi să meargă mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagoniştii emisiunii Preţuieşte viaţa, pe care Andreea Marin o lansează duminică la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

 

 

Grupul francez de media Lagardere Active isi scoate revistele la vanzare

Grupul francez de media Lagardere Active, va vinde 10 din cele 39 de reviste pe care le detine, in vederea reorganizarii activitatii in jurul principalelor branduri, citeaza AFP si Reuters surse din interiorul companiei.

lagardere

Potrivit unui anunt facut joi cu prilejul unei reuniuni a comitetului de intreprindere, revistele vizate sunt Be, Premiere, Psychologies, Auto Moto, Campagne et Décoration, Le Journal de la Maison, Maison & Travaux, Mon Jardin Ma maison, Union si Pariscope.

 

 

Declaratie surprinzatoare a directorului general SRTv. Claudiu Saftoiu vrea sa mareasca taxa tv in cazul in care se interzice publicitatea la TVR

Preşedintele-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu adeclarat pt Mediafax, ca in cazul in care va fi luata o decizie impotriva Tvr priviind veniturile din publicitate, va fi necesara indexarea taxei tv pentru ca televiziunea nationala sa nu intre intr-un colaps financiar.

claudiu saftoiu

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat, joi, la o dezbatere organizată în Parlament, că în curând Comisia de cultură din Senat va elabora o propunere legislativă prin care să se interzică televiziunii publice să mai primească publicitate.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns