HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSmiley a pus ochii pe o concurenta de la “Vocea Romaniei”

Smiley a pus ochii pe o concurenta de la “Vocea Romaniei”

Cea de-a douaeditie a show-ului “Vocea Romaniei”, difuzat de ProTV in fiecaremarti de la ora 20:15, aduce pe langavocisenzationale si povesti cu iz de romantism! Protagonistulestechiar Smiley, unuldintreceipatruantrenori, care se pare ca a fostvrajit de unadintreconcurente. Frumuseteaei nu a ramasneremarcatanici de ceilaltijurati, Marius Moga avand un discursmai lung caniciodata,pentru cadupa cum el singur a recunoscut “Imi place fata!”.

Chimiadintreea si Smiley a fostinsaevidenta, iarreactiilelui Pavel Bartos si Horia Brenciu nu au intarziatsaapara! Cum a decursintreagapoveste si, mai ales, dacaestesau nu una cu happy end, telespectatorivordescoperimaineseara la ProTV.

Tot in cea de-a douaeditie a show-ului, pe listaconcurentilor se numarasi Cristi Nisto, cunoscutpublicului cu piesa “Coji de portocale”, pe care o cantaalaturi de Simona Nae. Dacavareusisaunu saintoarcascaunelejuriului, telespectatoriivoraflamaineseara de la ora 20:15.

O surpriza a editiei de marti, 2 octombrie, esteprezenta in platou a luiTudorel Popa, semifinalistul de la “Romanii au talent”, care a venit pentru a sustine un concurent din Galati.Prezentalui nu puteasa nu se lase cu un “promo” compus direct in fata antrenorilor!

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns