HomeLIFE STYLESmiley a recunoscut: E fan Dinulescu

Smiley a recunoscut: E fan Dinulescu

Joi seară, trupa Simplu a fost prezentă în studioul Radio 21 în emisiunea „Muzica Ta” realizată de Marian Soci şi Cristi Stanciu, pentru a lansa remixul piesei „Puppet”.

Smiley a profitat de ocazie şi a arătat lumii într-un mod original care este adevărata lui slăbiciune. „Ştiind că vin la Radio 21, locul unde sălăşluieşte idolul meu, Dinculescu, am decis că ar fi cool să-i fac o surpriză şi să demasc faptul că sunt fanul lui. Şi uite aşa, după modelul Madonna şi Britney Spears, am purtat un tricou cu poza lui Dinculescu.

Am zis că poate aşa îi mai creşte cota printre tinerele domniţe”, a spus râzând artistul despre declaraţia nonverbală făcută DJ-ului Radio 21. Mai multe fotografii cu trupa Simplu în vizită la Soci şi Stanciu, dar şi întregul interviu acordat de aceasta despre remixul piesei şi faimoasa coregrafie cu „degetul” pot fi urmărite pe www.radio21.ro.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns