HomeTELEVIZIUNESmiley, Antonia, Guess Who iti spun la ProFM cum sa faci primii bani din muzica si sa castigi 10.000 de euro!

Smiley, Antonia, Guess Who iti spun la ProFM cum sa faci primii bani din muzica si sa castigi 10.000 de euro!

8 martie a trecut, dar luna cadourilor nu s-a incheiat la ProFM. Abia acum vin premiile consistente, pentru ca postul de radio din Pache Protopopescu este numai bun de facut cinste, pregatindu-se inca de pe acum pentru aniversarea a 20 de ani, de pe 15 aprilie.

Si la o asemenea varsta frumoasa, premiul este pe masura! Ascultatorii care nu vor rata niciun minut de emisie a Dj-ilor ProFM se pregatesc ca de luni, 11 martie sa intre in super campania “3 m€lodii la 10.000”…de Euro! ProFM, asistat de trei dintre cei mai indragiti artisti romani, Smiley, Antonia si Guess Who, invata tot romanul cum sa faca primii bani din muzica.

Ascultatorii au sansa de a castiga marele premiu de 10.000 de Euro cand aud anumite piese, intr-o anumita ordine, anuntata in prealabil. Mecanismul este cat se poate de SIMPLU, dupa cum le spune chiar Smiley ascultatorilor ProFM. Astfel, ProFM da play la 3 melodii, intr-o anumita ordine. Cine le aude in aceasta formula, trebuie sa dea repede sms la 1872 (numar cu tarif normal), dupa care sa astepte sa castige premiul cel mare! Nici in cazul in care va prinde doar 2 dintre cele 3 melodii in ordinea stabilita nu va pierde, ci se va putea bucura de cate 100 Euro.

Campaniei ProFM i s-au alaturat artisti de seama: Antonia, Guess Who si Smiley care au inregistrat cateva promouri speciale in care au povestit cum au facut ei primii bani din muzica. Prezentatorul emisiunii “Romanii au talent”la ProTV este convins insa ca ascultatorii ProFM vor fi mai norocosi decat el, povestind ca prima data el nu a castigat, ci a dat bani, pentru a fi lasat sa cante. Nici Antonia si nici Guess Who nu s-au laudat cu sume mari. Artistul a marturisit ca din primii bani castigati si-a platit taxiul pana acasa, iar Antonia ca a fost precoce si a avut primii ei bani cantand in copilarie, …cu sorcova! „Dar tu nu trebuie să bați pe la uși… ascultă ProFM și câștigă 10.000 de euro!”, a incheiat cantareata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns