HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSmiley dezvaluie la ”De Suflet”, cum petrecea sarbatorile de iarna in copilarie

Smiley dezvaluie la ”De Suflet”, cum petrecea sarbatorile de iarna in copilarie

Sambata, 7 decembrie, Dana Rogoz sarbatoreste cu o multime de invitati la “De Suflet”, incepand cu ora 20:30. Unul dintre cei care isi vor aminti la ProTv International cum petreceau sarbatorile de iarna in copilarie este chiar Smiley, care le va povesti Danei si romanilor din toata lumea ca avea un ritual anume impreuna cu fratele lui, in asteptarea lui Mos Craciun.

“Eram atat de entuziasmati amandoi, incat dormeam sub brad, nu se putea altfel. Ne luam sacii de dormit si nu ne mai dezlipeam de el! Ne si placea foarte mult sa il impodobim”,  spune Smiley.

In acest an, Craciunul il va petrece tot in familie, va merge acasa de sarbatori sa se bucure de “mancarea senzationala pe care o face mama si ne adunam cu totii, cam 10 oameni”, de Revelion va canta, iar in ianuarie artistul va pleca la Los Angeles, unde va imbina utilul cu placutul, vacanta si muzica.

Tot in aceasta editie “De Suflet” vor fi sarbatorite si Nico si Nicoleta Luciu, care isi amintea cum a fost primul Craciun cu toti copiii.

Tripletii s-au speriat de Mos Craciun, initial au inceput sa planga dupa care au stat complet nemiscati si nu vrut nici macar sa ia cadourile”, spune mamica.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns