HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSmiley si Pavel Bartos s-au apucat de olarit la show-urile “Romanii au talent” din Oradea

Smiley si Pavel Bartos s-au apucat de olarit la show-urile “Romanii au talent” din Oradea

Show-urile “Romanii au talent” au ajuns pentru prima oara la Oradea. Sambata si duminica, Teatrul de Stat a devenit neincapator pentru sutele de oradeni care au vrut sa-si sustina eroii. Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au fost luati prin surprindere de talentele nenumarate si surprinzatoare descoperite in Bihor. “Suntem pentru prima oara aici si este minunat! Talente cat curpinde si un public extraordinar!”, a declarat Andra. “Olivia, sotia mea este din Oradea, asa ca m-am simtit oarecum ca acasa. Spre deosebire de colegii mei, stiam ce potential are acest oras”, a mai adaugat Andi Moisescu.

Spectacolele de la Oradea au avut de toate: muzica, dans, acrobatii, karate, spectacol pirotehnic, imitatori si multe altele. Concurentii s-au dovedit a fi nu doar talentati, ci si foarte dezinvolti. Asa se face ca fiorosul Mihai Petre a fost invitat la dans de o concurenta venita sa-si demonstreze abilitatile pe scena de la “Romanii au talent”. Juratul a invatat-o cativa pasi de dans, iar la final a facut o demonstratie care a ridicat sala in picioare. Andra a avut si ea parte de un dans. Un concurent i-a marturisit ca visul lui este sa danseze cu ea, asa ca nu l-a putut refuza!

Show-ul facut de Smiley si Pavel Bartos a fost si de aceasta data la inaltime. Cei doi sefi s-au apucat de olarit chiar pe scena de la “Romanii au talent”. Au trecut la roata adusa in concurs de unul dintre concurenti si au inceput sa modeleze un ulcior. Ba mai mult, in stilul caracteristic, au incercat sa recreeze o celebra scena din filmul “Ghost” cu Demi Moore si Patrick Swayze.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale show-urilor de la Oradea a fost prezenta pe scena a unui baietel care a cantat prin telefon pentru tatal lui, aflat in Afganistan. Copilul si-a dorit ca tatal lui sa il poata auzi si, astfel, sa simta ca are parte de sustinerea lui. Numaraul sau a impresionat nu numai juriul, dar si publicul, care l-a aplaudat indelung.

Urmatoarea destinatie a caravanei “Romanii au talent” este Timisoara. Preselectiile pentru banateni vor avea loc marti, 4 septembrie, incepand cu ora 10:00 la Hotel Continental si se vor desfasura pe parcursul intregii zile. Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct in locatie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns