HomeALL MEDIASolcanu stia din 2003 ca Ricky Martin e gay: „Cred ca astazi Ricky Martin se simte cel mai liber om din lume!”

Solcanu stia din 2003 ca Ricky Martin e gay: „Cred ca astazi Ricky Martin se simte cel mai liber om din lume!”

Daca lumea intreaga a aflat de abia astazi cu certitudine ca megastarul Ricky Martin este gay, Mircea Solcanu stia inca din 2003, cand artistul a avut un recital la Cerbul de Aur. „Insa cred ca astazi Ricky Martin se simte cel mai liber om din lume si daca ma gandesc la ziua care a urmat declaratiei mele, il invidiez, sentimentul e unic”, a spus vedeta Acasa TV.

„Despre Ricky, nu banuiam, stiam din anul 2003, cand artistul a fost la Cerbul de Aur. Asa cum a fost si in cazul meu, nu mi-am permis niciodata sa afirm despre cineva, pentru ca fiecare are demnitate, iar momentul de sinceritate este personal, intim si tine de demnitatea fiecaruia ”.


Prezentatorul „Povestirilor de noapte” isi aminteste ca nu i-a fost usor cand le-a dezvaluit apropiatilor despre orientarea sa sexuala.


Nu mi-a fost usor, insa asa am crezut si cred in continuare in sinceritatea fata de cei care ma iubesc si ma urmaresc. Dar nu e vorba de RECUNOASTERE.  Din cate cunosc eu, recunosti, furturi , crime , in general fapte penale, sa fii gay nu se incadreaza, mai ales in lumea libera. Eu nu am recunoscut, am declarat doar ”, a spus Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu crede ca acesta „eliberare” ii ca face mult bine lui Ricky Martin. „Nu stiu daca il va afecta, in afara unor domnisoare care vor suspina putin, cred ca din contra o sa-l ajute. Oamenii cauta oameni adevarati, modele si nu poze”, a spus Mircea Solcanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns