HomeMAGAZINSoprana Natalia Ushakova, invitată specială a lui Jose Carreras la Bucureşti

Soprana Natalia Ushakova, invitată specială a lui Jose Carreras la Bucureşti

Soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului Jose Carreras în Gala de Crăciun din 15 decembrie, care va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo.

Românii o vor putea urmări pe celebra soprană într-un concert de zile mari alături de marele tenor Jose Carreras, nepotul acestuia, dirijorul David Gimenez, Orchestra Naţională Radio şi Corul Academic Radio.

Printre piesele care vor putea fi ascultate în Gala de Crăciun se vor număra „Ave Maria”, „White Christmas”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” dar şi bucăţi muzicale celebre precum „The impossible dream” din „Man of La Mancha”, „Traviata”, „Roso – pel teu amor”, „Passione”.

Renumita soprană Natalia Ushakova este originară din Taşkent şi s-a format la Conservatorul „Rimski Korakov” din Sankt Petersburg. Apare în rolul celei de-a doua soţii a lui Verdi, într-un film realizat de BBC despre viaţa sentimentală a compozitorului, după care debutează sub bagheta lui Rostropovici în „Mazeppa” de Ceaikovski, căreia îi urmează „Boema” la Scala din Milano în regia lui Zefirelli, Liu din „Turadot” la Washington, Desdemona din „Otello” la Stuttgart, „Traviata” la Opera din Viena în 2006 şi multe altele. Numeroasele premii, distincţii şi activităţi artistice o recomandă ca o excelentă soprană, fiind una dintre cele mai valoroase soprane ale momentului.

Biletele pentru Gala de Crăciun cu Jose Careras au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 650 de lei şi pot fi achiziţionate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, magazinul Biletfan – staţia de Metrou Unirii 1. Tichetele pot fi comandate şi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns