HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSore, Mihai Rait, Costi Diță și Anisia Gafton s-au distrat in show-ul JOCURI DE CELEBRITATE

Sore, Mihai Rait, Costi Diță și Anisia Gafton s-au distrat in show-ul JOCURI DE CELEBRITATE

Noi celebrități s-au întrecut ieri seară în probe trăznite la Jocuri de celebritate. Sore, Mihai Rait, Costi Diță și Anisia Gafton au făcut o super atmosferă, au râs, au dansat, s-au tăvălit pe jos, s-au distrat și s-au bucurat în sufrageria lui Bobonete, alături de Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Paul Ipate i-a avut în gașca lui pe Mihai Rait, Sore și Mihaela, prietena lui Sore, care își dorea să își cumpere mulți pantofi. Octavian Strunilă a condus echipa comedianților avându-i alături pe Costi Diță, Anisia Gafton și Serghei, prietenul Anisiei, care își dorea să călătorească în India cu trenul.

jocuri-de-celebritate-10

 

Imaginația și cultura cinematografică le-au fost testate încercând să găsească o Greșeală de țipar din afișul unui film celebru. Mono ton și Cu fața la pernă au adus muzica și dansul în prim plan, iar încercările lor de a ghici melodiile interpretate de un robot sau de a găsi perna potrivită pe ritmuri săltărețe au stârnit hohote de râs.

Tensiunea exploziei în orice moment la Bolul Kaboom și dorința de a ghici cât mai multe cuvinte pentru a strânge puncte au dat startul exploziilor de bucurie. Fiecare cuvânt ghicit a adus energie pozitivă și o atmosferă senzațională.

Cu toate că echipa lui Octavian a reușit să câștige cele mai multe probe, Mima perfectă a fost proba care a înclinat balanța către echipa lui Paul. Cei patru au reușit să facă un punctaj mai mare și, astfel, Mihaela a mers în runda finală, ajutată de Sore, unde a câștigat 2.500 de lei.

 

Miercurea viitoare, de la 22:30, o nouă ediție plină de haz este pregătită pentru telespectatori! Cei vinovați pentru distracție și puși în ipostaze super amuzante vor fi: Alex Velea, Connect-R, Antonia și Alexandra Stan. Cum se va descurca celebrul cuplu în situația de a fi adversari, dar și cât de rapide vor fi celebritățile vom afla miercuri, numai la Pro TV.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns