HomeAUDIENȚE TVAnalizeSpania, campioana Europei, părăsește UEFA EURO 2016. Ce audienta a inregistrat PRO TV in meciul cu Italia?

Spania, campioana Europei, părăsește UEFA EURO 2016. Ce audienta a inregistrat PRO TV in meciul cu Italia?

Spania, campioana en-titre a Europei, a fost eliminată aseară de la UEFA EURO 2016TM după un meci în care a fost dominată clar de Italia! 

Meciul, transmis LIVE de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 19:02 – 20:52. În minutul de maximă audiență, de la 20:50, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Italia și Spania.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 10.9 puncte de rating și o cotă de piață de 38.3%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 4.3 puncte de rating și 15.2% cotă de piață.

Italienii au început în forță meciul, având o serie de ocazii mari prin vârfurile Eder și Pelle. În minutul 33, Eder a executat o lovitură liberă din marginea careului, De Gea a respins în față, iar Chiellini a marcat cu poarta goală. În repriza secundă, Spania a început un atac mai clar, dar Italia a reușit să se impună și de această dată. În minutul 91, Italia a decis scorul final prin Graziano Pelle, care a marcat din 6 metri, după o centrare a lui Insigne.

Joi, 30 iunie, de la 22:00, telespectatorii vor putea urmări super meciul de 10 dintre Polonia și Portugalia!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns