HomeALL MEDIASpeak, Brighi si Cabron live în studioul Radio 21, la „Request 629” (video)

Speak, Brighi si Cabron live în studioul Radio 21, la „Request 629” (video)

Distracție maximă în studioul Radio 21! Cristi Stanciu și Liviu Hodor au avut 3 invitați speciali, ieri (21 februarie), la „Request 629”: Speak, Brighi și Cabron li s-au alăturat ca să sărbătorească ziua de naștere a DJ-ului Radio 21, Cristi Stanciu.

Cei trei au cântat cântat live, în premieră, noul lor single – „Pradă de Război” despre care au spus că este o piesă foarte personală.

Vezi aici înregistrarea video:

Ei au mai anunțat și că piesa va avea în curând și un videoclip. Filmările încep chiar de săptămâna viitoare. Cabron a anunțat, la rândul lui, că la începutul săptămânii viitoare va apărea și videoclipul piesei „Iarna pe val”. Speak n-a putut rezista cerinței speciale a lui Liviu Hodor și Cristi Stanciu și i-a dat pe toți pe spate cu accentul lui moldovenesc!

Cristi Stanciu a avut parte de surprize și din partea colegilor, care i-au adus un tort din ciocolată, în direct, în emisiunea „Request 629”. Distracția a fost maximă după ce toată glazura tortului a ajuns pe fața DJ-ului Radio 21, care s-a trezit din senin cu o mască din ciocolată!

Vedeți aici tot ce s-a întâmplat:

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns