Connect with us

Evenimente

Spectacol anulat : Spirit of Vienna Orchestra pe 13 si 17 decembrie

Published

on

 

Din motive independente de dorinta organizatorilor, spectacolele ansamblului Spirit of Vienna Orchestra programate in data de 13 decembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati si 17 decembrie la Teatrul National Bucuresti au fost anulate, ramanand valabile concertele din urmatoarele orase: Constanta, Pitesti si Calarasi.

Contravaloare biletelor poate fi recuperata in perioada 17.12.2012 – 17.02.2013,dupa cum urmeaza:

  • Posesorii de Vouchere GROUPON isi vor recupera banii de la compania emitenta (Groupon – Persoana de Contact:Florin Barbu0726231802 );

  • In cazul biletelor emise de reteaua/sistemul EVENTIM, contravaloarea acestora va fi returnata doar la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate.

  • In cazul biletelor emise de reteaua/sistemul VREAU BILET, contravaloare acestora va fi recuperata de la standul Vreau Bilet existent in Unirea Shopping Center , etj.2 ( langa magazinul House of Art) .

  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere.

  Lasa un comentariu aici!

  Click to comment

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Evenimente

  Bogdan Miu și Cătălin Striblea vor prezenta concertele ”Digi FM Apus Acustic”

  Published

  on

   

  Digi FM își așteaptă ascultătorii, miercuri, 25 iulie și 1 august, la concertele acustice organizate sub sloganul ”Digi FM Apus Acustic”, pe terasa Promenada.

  Cei mai în vogă artiști români ai momentului vor fi prezenți în concertele prezentate de echipa Matinalului Digi FM, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

  În seara de 25 iulie, de la ora 20.00, vor cânta Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara. Următorul concert, din 1 august, îi va aduce pe scena din Promenada Mall pe Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Juno, Kale, Dominique, Jean Gavril.

  ”Digi FM Apus Acustic” este organizat cu sprijinul Global Records , CAT MUSIC  și Hahaha Production . Concertele vor fi transmise în direct și pe UTV, iar accesul pe terasa Promenada Mall va fi gratuit.

  Lasa un comentariu aici!

  Continue Reading

  Evenimente

  18 artişti din 15 de ţări concurează pentru Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur

  Published

  on

  Foto Credit: TVR
   

  Cerbul de Aur îşi prezintă concurenţii ediţiei 2018, după ce juriul a deliberat şi a ales interpreţii care vor intra în concurs pentru Marele Trofeu al Festivalului Internaţional. Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

  Ca urmare a numărului mare de candidaţi înscrişi, organizatorii au decis ca la secţiunea interpretare să poată intra în concurs un număr de 18 artişti, faţă de 15, cât era prevăzut iniţial.

  După analiza materialelor transmise de cei peste 110 candidaţii înscrişi în selecţie, membrii juriului i-au ales pe cei 18 concurenţi care vor urca pe scena de la Braşov.

  Astfel, pentru ediţia aniversară, juriul selecţiei a ales* pentru a urca pe scena prestigiosului Festival 18 interpreţi din 14 ţări şi România. Aceştia sunt:

  1. Inis Neziri (Albania)
  2. Amaliya Margaryan (Armenia)
  3. Kaye Olivier Fabian C (Belgia)
  4. John Karayiannis (Cipru)
  5. Kelly-Joyce Bale (Franţa)
  6. Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)
  7. Omer Netzer (Israel)
  8. Damiano Borgi (Italia)
  9. Tiziana Camelin (Italia)
  10. Dinara Kairova (Kazakhstan)
  11. Antonia Gigovska (Macedonia)
  12. Karl William Lund (Marea Britanie)
  13. Lidia Isac (Republica Moldova)
  14. Dora Gaitanovici (România)
  15. Ovidiu Anton (România)
  16. Raluca Blejusca (România)
  17. Sebastian Schmidt (San Marino)
  18. Jorge Gonzalez (Spania)

   

  Cei 18 artişti care vor intra în Concursul Cerbul de Aur au fost aleşi de juriul selecţiei, format din Daniel Jinga – dirijor şi compozitor, Liana Stanciu Georgescu – jurnalist de specialitate radio şi tv, Felix Crainicu – realizator Radio România Actualităţi, Andrei Tudor – compozitor, Andreea Archip – jurnalist, Gabriel Scîrlet – regizor muzical TVR şi Smaranda Vornicu Shalit – directorul Festivalului.

  Următoarea etapă pentru cei 18 concurenţi este alegerea piesei din repertoriul românesc pe care o vor interpreta pe scena de la Braşov, din lista pusă la dispoziţie de organizatori pe site-ul cerbuldeaur.ro, la secţiunea dedicată.

  Concursul Festivalului va debuta joi, 30 august, urmând ca, pe 1 septembrie, să aflăm numele laureaţilor ediţiei din acest an.

  Pe lângă Marele Trofeu, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii:

  Ø  Premiul I

  Ø  Premiul al II-lea

  Ø  Premiul al III-lea

  Ø  Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti

  Ø  Premiul Braşovului

  Ø  Premiul Publicului

  Ø  Premiul Presei Festivalului

  Ø  Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

   

  Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov. La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

  Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

  Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

  Lasa un comentariu aici!

  Continue Reading

  Evenimente

  Digi Fm prezinta concertele Apus Acustic cu Smiley, Antonia, The Motans sau Irina Rimes

  Published

  on

   

  Vară asta, artiștii României dedică serile de miercuri apusului de soare.  Digi FM Apus Acustic, pe terasa Promenada Mall! O experientă senzorială inedită, cu artiști autohtoni și muzică 100% acustică.

  Două săptămâni la rând, în fiecare seară de miercuri, ai:

  Miercuri 25 iulie-ora 20.00
  Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara.

  Miercuri  1 august-Ora 20.00
  Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica, Jean Gavril.

  Gazde, la Digi FM Apus Acustic, vor fi matinalii Digi FM Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

  Intrarea este liberă!

  Lasa un comentariu aici!

  Continue Reading
  Advertisement
  Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

  PREMIILE RADAR DE MEDIA

  Advertisement

  Trending