HomeMAGAZINEvenimenteDirecţia 5, Bere Gratis, Mircea Vintilă la Gala Studentul Anului, in exclusivitate la TVR 3

Direcţia 5, Bere Gratis, Mircea Vintilă la Gala Studentul Anului, in exclusivitate la TVR 3

Am fost cu toţii studenţi şi ne-ar fi prins tare bine atunci o mână de ajutor! Cei de astăzi organizează ediţia cu numărul opt a Galei Studentul Anului şi au nevoie de foşti studenţi care au reuşit în domeniul lor.

Au raspuns acestui apel adresat de vedeta TVR3, Ema Pendiuc si au sprijinit, fără pretenţii, mulţi oameni valoroşi, printre care: regizorul spectacolului Alice Barb, artiştii de la Direcţia 5, Bere Gratis, Mircea Vintilă, care vor face voluntariat, ca pe vremea studentiei, cântând gratis. Au dat curs invitaţiei si persoane publice: Ecaterina Andronescu, Liana Stanciu, Lucian Mândruţă, Monica Tatoiu, Sanda Nicola şi nu numai. Cei enumeraţi vor veni miercuri seara, 28 aprilie, de la ora 18.30, la Gala „Studentul Anului”, eveniment desfăşurat la Centrul Cultural M.I.R.A. , Bucureşti , Sala „Nichita Stanescu”, Strada Mihai Voda, Nr. 17 , zona Piaţa Naţiunile Unite.

Gala Studentul Anului, organizată de Asociaţia Voluntari pentru Idei şi Proiecte va fi prezentată de Ema Pendiuc şi difuzată în exclusivitate pe TVR3. Evenimentul va îmbrăca forma unui spectacol, cu momente artistice susţinute de artistii nominalizaţi.
La aceasta Gală vor fi premiati cei mai buni studenţi din ţară, de la facultăţi de stat sau private, premiile fiind pe 4 categorii: Arhitectură, IT, Economie, Jurnalism şi Comunicare. În cadrul acestei ultime categorii, TVR va oferi un premiu, constând într-un stagiu de practică în televiziunea publică pentru un student la jurnalism.
Juriul este specializat pentru fiecare categorie în parte: Dinu Patriciu, Silvia și Peter Oostveen, Emil Barbu Popescu, Zeno Bogdanescu (arhitectură), Victor Căpitanu, Doru Lionăchescu, Ion Roşca, Mihai Seceleanu (economie), Ioana Avădani, Paula Herlo, Liana Stanciu (jurnalism şi comunicare).
Chiar dacă nu pot ajunge în seara evenimentului, câteva vedete au dorit să-şi exprime gândurile despre studenţie .
Astfel, Mihai Trăstariu: „Anii în care am descoperit lumea- dragostea, viaţa de unul singur, au fost cei petrecuţi la Iaşi, în cadrul facultăţii de Matematică. Practic, atunci mi-am luat zborul, de aceea recomand oricărui elev să încerce măcar sa dea la facultate, e o experienţă de neuitat care trebuie trăită”.

Toni Grecu : „E cea mai frumoasă perioadă a devenirii profesionale pentru un individ. Studenţia face deja parte din profesie, fiind punctul de iniţiere în drumul spre o carieră. Tot ce pot să spun e că studenţia reprezintă cea mai frumoasă parte. După, lucrurile se complică…”
Daciana Sârbu: „Despre studenţie, numai gânduri frumoase. Era o perioadă în care nu aveam atâtea griji, ne preocupa doar să ne luam examenele. Prea puţin ne gândeam la ce vom face după. Personal, am numai amintiri plăcute, chiar acum am luat legătura cu colegii mei, ne vom întâlni, deoarece sunt 10 ani de la terminarea facultăţii”
Simona Gherghe : “Cea mai puternică amintire din studenţie este legată de jobul pe care mi l-am luat, încă din anul II. Mergeam la radio, unde lucram la ştiri, în ture de câte 8 ore, iar apoi la seminariile cu prezenţa obligatorie. Am lipsit mult, recunosc, în ultimul an mi-am lăsat examene cât pentru doi, dar a fost esenţial pentru cariera mea faptul că am muncit şi am căpătat experienţă. Asta este sfatul meu pentru voi: mergeţi la şcoala, dar găsiţi-vă şi un job!”.

Mai multe informatii despre Gală gasiti pe www.studentulanului.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Citeam asta si mi-am adus aminte declaratia lui Dinu Patriciu de ieri sau astazi, nu stiu exact cand a facut-o. Dupa parerea lui Romania ca sa iasa din criza trebuie sa disponibilizeze 600.000 de oameni din serviciul public. Ma intreb cum v-a ajuta asta Tara. Caricaturile astea uita ca tara inseaman oamenii ei iar inca 600.000 de oameni ce nu vor mai avea ce sa manance cu sigurnata ne va ajuta sa iesim din criza…

Lasă un răspuns