Connect with us

Evenimente

Spectacol în memoria Mihaelei Runceanu, pe 4 noiembrie, la Bucureşti

Published

on

Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti şi Asociaţia Fan Club „Mihaela Runceanu” organizează, pe 4 noiembrie, la Bucureşti, un spectacol în memoria cântăreţei Mihaela Runceanu, la care vor participa, printre alţii, Corina Chiriac, Vlad Miriţă şi trupa Amadeus.

Pe 1 noiembrie se împlinesc 21 de ani de la moartea celebrei cântăreţe Mihaela Runceanu.

Evenimentul organizat în memoria sa, intitulat „Pentru voi, muguri noi”, va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, fiind organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti şi Asociaţia Fan Club „Mihaela Runceanu”, cu implicarea verişoarei artistei, Andreea Runceanu, componentă a trupei Amadeus.

„Spectacolul poate fi realizat cu bunăvoinţa artiştilor, care vor participa ca şi dăţile trecute fără onorariu. Spectacolul poartă numele piesei şi ultimului ei album «Pentru voi, muguri noi», pentru că întreaga sa viaţă şi-a dedicat-o muzicii şi mai ales elevilor săi. E incredibil să afli câţi dintre cântăreţii noştri i-au fost discipoli„, spune Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus a pregătit un moment special pentru concertul din spectacol, constând într-un medley din şlagărele Mihaelei Runceanu, alături de vocea ei. Pe lângă acest moment, în cadrul evenimentului vor avea loc mai multe recitaluri ale artiştilor care au fost prieteni sau foşti elevi ai Mihaelei, proiecţii video cu imagini mai puţin cunoscute cu Mihaela Runceanu, un moment special dedicat Mădălinei Manole, dans şi alte momente surpriză.

La eveniment şi-au confirmat prezenţa Corina Chiriac, Vlad Miriţă, Miki, Irina Popa, Silvia Dumitrescu, Alina Sorescu, Xenti Runceanu, Amadeus şi Minodora Dedis.

Intrarea la eveniment este liberă.

Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955, la Buzău. În perioada 1970-1974, Mihaela Runceanu a urmat cursurile Liceului de muzică şi arte plastice din Buzău, pe care l-a absolvit ca şef de promoţie. În 1974 a fost admisă la Conservatorul de muzică „Ciprian Porumbescu” şi a urmat, în paralel, cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti, clasa de canto.

În 1977 i s-a imprimat prima melodie, iar în 1978 a absolvit Conservatorul de muzică „Ciprian Porumbescu”. De-a lungul carierei sale a obţinut numeroase premii şi a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. A avut ca elevi unele dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii uşoare româneşti: Silvia Dumitrescu, Marina Florea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Mădălina Manole, Nicola, Miki etc.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără: „E-adevărat iubirea mea”, „Să crezi în dragostea mea”, „De-ar fi să vii”, „Să fim copii”, „Haide spune!”, „Cât aş fi vrut să te chem”, „Eu nu te-am uitat”, „Fericirea are chipul tău”, „Dacă totuşi vei pleca” şi „Cântă iubirea”.

Pe 1 noiembrie 2010 s-au împlinit 21 de ani de la uciderea Mihaelei Runceanu, o crimă care a zguduit întreaga ţară. Mihaela Runceanu a fost omorâtă în garsoniera sa din Bucureşti, pe 1 noiembrie 1989, la 34 de ani, în plină ascensiune a carierei.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Andra susține spectacolul AIEVEA cu casa închisă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Andra, jurata de la Românii au talent, este pregătită pentru trei zile magice la Sala Palatului! Artista va susține pe 23, 24 și 25 februarie spectacolul AIEVEA cu casa închisă, ultimele bilete disponibile epuizându-se cu câteva zile înainte de primul concert.

“Le mulțumesc fanilor care își petrec weekendul de Dragobete cu mine! Sunt fericită să știu că mulți dintre ei m-au văzut și anul trecut, fie la Sala Palatului, fie la televizor, de Paști, când spectacolul a fost difuzat la ProTV, și s-au convins că merită să cumpere bilete. Repet în fiecare zi, mă simt într-o formă grozavă, o să dau tot ce pot pe scenă! Va fi o experiență minunată pentru cei din sală.”, a spus Andra.

Producătorii showului AIEVEA se mândresc și anul acesta cu o producție complexă, pentru ca spectatorii să se simtă ca la un concert de nivel internațional. Anul trecut, ei au reconstruit scena Sălii Palatului cu panouri imense de LED, cu echipament care a încăput în 14 camioane de 7,5t, iar sunetul a fost de cea mai înaltă calitate, mixat cu aparatură performantă. Și anul acesta, producția va impresiona cu siguranță persoanele care se vor afla în sală.

Andra lucrează și pentru spectacolul AIEVEA cu regizorul show-ului Românii au talent, Adrian Batista, și cu producătorii muzicali Șerban Cazan și Marius Pop, de la Hahaha Production.

“Am fost încântată de felul în care am colaborat anul trecut și de modul în care am realizat întregul concept al show-ului, așa că a venit de la sine discuția despre AIEVEA. Multe persoane din echipa de anul acesta au fost implicate și anul trecut în producție. Cred că se va vedea pe scenă că cei care au făcut show-ul au comunicat foarte bine.“, a declarat Andra.

Duminică, înainte de cel de-al treilea spectacol AIEVEA, câștigătorul marelui premiu din cadrul concursului PRO TV AIEVEA va avea o sesiune de meet and greet cu Andra, își va întâlni artista favorită și vor face fotografii împreună, însă mai multe lucruri despre această experiență vom afla pe www.protv.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Concert La Familia după 20 de ani: Poveste de cartier

Published

on

După 20 de ani: “Fiecare zi e o poveste / O nouă speranţă-n fiecare zi / Aceeaşi poveste de cartier / Şi mereu te întrebi ce câştigi de la viaţă!”

În urmă cu 20 de ani, aceste versuri răsunau din casetofoanele multor fani ai trupei La Familia. “Poveste de cartier” purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul “Nicăieri nu-i ca acasă”. Era cel de-al doilea album al La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă cât și pe CD și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara.

“Mulțumesc tuturor celor care au cumpărat casetele La Familia… Anii ’90 au fost foarte tulburi… Mama era profesoară la stat și tata lăcătuș mecanic. Noi eram 4 copii. Făra ajutorul fanilor mei, acum sigur eram unul dintre milioanele de români din Italia, Germania ori Anglia. Le mulțumesc !”, spune Puya.

Sișu îi mulțumeste lui Dumnezeu că “prin trăirile pe care le-am avut am ajuns omul de azi și tot cu ajutorul Lui sper să fiu și omul de mâine. Le mulțumesc ascultătorilor care au avut încredere în mine, m-au susținut în cele mai grele momente și au ținut prezent numele La Familia atunci când eu eram absent.”

Atunci…

În 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier în fața tuturor. Era filmul în versuri, discursul prin muzică, felul a doi tineri de a arăta viața așa cum este ea. Sălăjeanul lui Puya și Sișu era, de fapt, cartierul fiecărui Bucureștean și, in extensis, al românilor. Mulți dintre cei norocoși, poate ca și în ziua de astăzi, nu aveau ochi să vadă și nici urechi să audă Cartierul. Puya și Sișu da! Povestea lor de cartier reunea povestea trăită de unii, povestea auzită de alții cu povestea povestită: curse ilegale de mașini, abuzuri în familii, condiții sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuți cu bătăi și certuri, care prin rebeliune încercau să se rupă de niște tipare ce nu li se potriveau, găștile, greșelile și tot ceea ce însemna strada anilor ’98.

Doi tineri au folosit muzica și au făcut-o manifest. Manifest al nedreptății. Manifest al celor neajutorați. Manifest al lui: “să arunce cu piatra cine se știe fără de păcat”. Manifrest al unei societăți în care Patul lui Procust crea monștri.

Acum…

La două decenii distanță de acest moment, Puya și Sișu revin în fața fanilor într-un concert la Arenele Romane, în data de 21 Aprilie, ora 20.00. Organizatorii pregătesc un cort încălzit, dar și un Bairam cu trupa – ocazie cu care fanii vor face poze cu artiștii, vor lua autografe și vor depăna amintiri.

Pe scenă, invitații La Familia vor fi: El Nino, Jianu, Stres, Samurai, Spectru.

 

Prețul biletelor este de:

  • 80 de lei Intrare Generală
  • 150 de lei Bairam Tickest (acces la Party cu trupa, fotografii, autografe)

Biletele pot fi achiziționate prin: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro, Myticket.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Cel mai mare show al Deliei ajunge la Chișinău – Essence of Delia

Published

on

Foto Credit: FABRICA DE PR

Lumea fascinantă a Deliei din show-urile artistei care deja au făcut istorie, precum și cele mai cunoscute hituri ale sale ajung în martie la Chișinău.

Capitala Repiblicii Moldova se pregătește pe 9 martie să afle care este Essence of Delia, într-un show plin de culoare, muzică, momente artistice de excepție, costume străluciotare și o explozie de trăiri. Cele mai cunoscute piese ale artistei, invitați, precum și momente din celebrul show PsiheDelia, toate se vor regăsi pe scena Palatului Național Nicolae Sulac din Chișinău, începând cu ora 19:00.

Delia se va afla pe scenă față în față cu Mini-Delia: talentata și tânăra dansatoare Ionela Țăruș va fi alături de artistă în cel mai original spectacol live. Micuța basarabeancă s-a făcut remarcată în diverse show-uri de talente, apoi Delia a invitat-o să apară alături de ea în show-ul PsiheDelia din București, în rolul Mini-Delia, pentru momentul piesei „Cine m-a făcut om mare”.

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire. Delia a reușit performanța de a fi primul artist român cu sold out la doar o lună de la anunțul show-ului, cu ”Delia’s Winter Wonderland“, apoi anul trecut a depășit toate așteptările cu ”PsiheDelia”, show care s-a desfășurat trei zile la rând cu sala arhiplină și care a ajuns și la Londra pe celebra Indigo at O2 Arena. Un artist complet, cu studii muzicale, care cântă la mai multe instrumente, dar și compune muzică, Delia aduce publicului o experiență artistică în sine în spectacolele sale care sunt o adevărată desfășurare de forțe. Biletele pentru Essence of Delia pot fi achiziționate la casele Palatului Național „Nicolae Sulac” din Chișinău.

Delia este artista care a dat muzicii românești, doi ani la rând, „piesa anului”. Astfel, conform clasamentului Mediaforest, Delia este pe locul întâi atât în 2017, cât și în 2016, cu două colaborări de succes: „Weekend” cu The Motans este piesa anului 2017, iar „Gura ta” cu Deepcentral a fost piesa anului 2016.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending