HomeMAGAZINEvenimenteSpectacolul „Jubileul” în regia lui Radu Beligan, în premieră, sâmbătă şi duminică, la Teatrul Metropolis

Spectacolul „Jubileul” în regia lui Radu Beligan, în premieră, sâmbătă şi duminică, la Teatrul Metropolis

Spectacolul „Jubileul”, de Jean-Marie Chevret şi Michele Ressi, în regia lui Radu Beligan, va fi prezentat, sâmbătă şi duminică, în premieră naţională la Teatrul Metropolis.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, spectacolul, o comedie de mare succes, le va avea în distribuţie pe actriţele Maia Morgenstern şi Victoria Dicu.

Diva Amelie împlineşte 50 de ani de carieră actoricească, iar speranţa revenirii în forţă a actriţei este renăscută de invitaţia de a participa la celebra emisiune tv a lui Michel Drucker, care nu va avea loc. Despre ce se întâmplă cu actriţa aflată la apusul carierei, despre cum visează la roluri „într-o piesuţă, un filmuleţ, o telenoveluţă sau, măcar, o reclamă” şi care va fi deznodământul rămânerii ei ca prizonieră pe terasa apartamentului este subiectul piesei de teatru.

Scenografia poartă semnătura lui Puiu Antemir, iar muzica este creată de Răzvan Alexandru Diaconu.

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Metropolis la preţurile de 21 de lei şi, respectiv, 60 de lei.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns