HomeMAGAZINSpectacolul musical Scufița Roșie, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii

Spectacolul musical Scufița Roșie, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii

În zilele de vineri ale lunii noiembrie, 15, 22 şi 29 noiembrie, de la 17.00, Opera Comică Pentru Copii vă invită la musicalul Scufița Roșie, un spectacol în regia Stelei Popescu şi scenografia ingenioasă a Vioricăi Petrovici.

Puţini sunt aceia care ştiu însă că actriţa Stela Popescu a semnat şi regia unor spectacole pe scena Operei Comice Pentru Copii. Şi când povestea istorisită este una aşa de cunoscută şi de iubită ca Scufița Roșie, pe muzica antrenantă a tânărului compozitor Roman Vlad şi în interpretarea plină de farmec a micilor vedete ale teatrului, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.

În distribuţie le veţi reîntâlni pe micile vedete ale teatrului, alături de mai marii lor colegi: Jennifer Dumitraşcu, Raluca Oprea, Andrei Lazăr, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, Bogdan Şerban şi Iustina Soare, împreună cu baletul Operei Comice Pentru Copii, în coregrafia Sorinei Tiron.

Sediul instituției culturale este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti. Pentru rezervarea biletelor puteți suna la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns