HomeTELEVIZIUNESerialeSRC si “Tanti Florica”, liderii serilor de miercuri la Pro TV (vezi cifre)

SRC si “Tanti Florica”, liderii serilor de miercuri la Pro TV (vezi cifre)

Miercuri seara, comedia a fost la putere la Pro Tv. Cei mai multi romani au stat cu ochii pe “Serviciul Roman de Comedie” si “Tanti Florica”, cele doua productii fiind inca o data lideri de audienta. Fie ca s-au delectat cu Vocea Comediei de la SRC, la care protagonisti au fost chiar Smiley si Horia Brenciu, fie ca au ras cu “sextantii” care au incercat sa o “corupa” pe Tanti Florica, telespectatorii Pro Tv au avut numai motive de haz.

Astfel, aproape 2,5 milioane de romani l-au urmarit in minutul de maxima audienta 20.56 pe Toni Grecu si ai sa invitati.
“Serviciul Roman de Comedie” a fost lidet detasat de audienta in intreg intervalul sau de difuzare si pe toate categoriile de public. Telespectatorii Pro Tv au asteptat nerabdatori sa vada cum il cucereste Veronica (Catalin Neamtu) pe Smiley cu o gaina la rotisor sau daca Smailea si Berciu reusesc sa intoarca scaunele celor doi antrenori de la “Vocea Romaniei”. 8,7 puncte de rating si 19,3 procente din cota de piata a obtinut Pro Tv miercuri seara, clasandu-se astfel pe primul loc in topul audientelor si fiind urmat de Antena 1 cu o medie de 5,1 puncte de rating si 11,4 % cota de piata.

Telespectatorii s-au distrat în continuare cu Tanti Florica, iar Pro Tv a fost lider de audienţă şi în intervalul orar 21:29 – 22:26, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban. 7 puncte de rating şi 14,8% cotă de piaţă a înregistrat, în medie, ProTv pe publicul comercial, iar pe publicul din mediul urban 6,5 puncte de rating şi 12,3 procente din cota de piaţă. Pe ambele segmente de public, Antena 1 s-a clasat pe locul al II-lea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

denisa.vijulan@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns