HomeTELEVIZIUNEEmisiuniStabilită de 4 ani în America, Cream povesteşte despre cum a întâlnit marea iubire peste Ocean

Stabilită de 4 ani în America, Cream povesteşte despre cum a întâlnit marea iubire peste Ocean

A cucerit România cu muzica, însă a cunoscut marea împlinire la mii de kilometri distanţă, peste Ocean. 

Claudia Pavel, cunoscută pe scena muzicală românească sub numele de Cream, a plecat în urmă cu 4 ani în America pentru cursuri de actorie. Ea i-a povestit Mirunei, prezentatoarea “Jurnalului pentru copii”, ca în America l-a întâlnit pe iubitul ei, iar viaţa i s-a schimbat radical de atunci.

“Nu am plecat cu gândul de a pleca definitiv, am plecat să fac nişte cursuri de actorie. Destinul a făcut să cunosc iubirea vieţii mele şi după aceea să vină cealaltă iubire a vieţii mele, copilaşul meu.”

De scurt timp Cream este şi mamă. Cîntăreaţa spune că atunci nu îşi petrece timpul cântând sau la înregistrări, băieţelul ei îi ocupă toată ziua:

“Ne trezim, mâncăm, ne jucăm, ne plimbăm afară. Asta într-o zi în care sunt numai a lui…e un program relaxant. Din prima zi în care s-a născut a fost un copil tare bun. Nu a plâns. Face mofturi cu mâncarea. Râde toată ziua. E un copil tare fericit”, spune Cream.

Mai multe detalii despre noul album, cel de-al 7-lea, pe care îl pregăteşte vedeta in America puteti vedea în cadrul emisiunii “Jurnal pentru copii”, de la Digi24.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns