HomeMAGAZINStarea Theta: accesul către subconștient și cheia programării mentale

Starea Theta: accesul către subconștient și cheia programării mentale

Tot ceea ce spui, gândești, simți și faci este guvernat de starea minții tale, mai precis de activitatea creierului tău. Efectul are loc și invers, ceea ce gândești și acțiunile pe care le întreprinzi își pun amprenta asupra modului în care funcționează creierul.

Se întâmplă așa deoarece creierul produce constant unde cerebrale specifice fiecăre stări în care ne aflăm. Theta reprezintă cea mai relaxată stare atinsă de către călugării budhiști în timpul meditației profunde. Inducerea stării Theta este folosită și în hipnoză pentru aceesarea și explorarea celor mai profunde straturi ale minții. Persoanele fără antrenament în meditație au nevoie de practică îndelungată, uneori ani de zile, pentru a reuși să atingă starea Theta fără să adoarmă.

 

Accesul la sediul creativității și genialității

În această stare a creierului, se deschide poartă către subconștient, acea zonă a minții care deține toate amintirile tale, rădăcinile comportamentelor și sistemul de convingeri pe care funcționezi acum, fricile iraționale și experiențele care te-au marcat, dar și soluțiile ideale la problemele tale. Starea Theta este de asemenea sediul creativității și al genialității. Atunci când aceesezi acest substrat al minții este ca și cum ți s-a deschis poarta către tine însuți, către tot ceea ce ești ca om și ca ființă spirituală.

Subconștientul este incredibil de puternic, atât în sens pozitiv, cât și în sens negativ. Orice schimbare pe care vrei să declanșezi ușor și rapid în atitudinea ta, în modul de a gândi și în comportamentul tău își are cheia în subconștient, adică în starea Theta. În mod obișnuit, ai nevoie de practică îndelungată cu afirmații și sugestii repetate pentru a putea crea un program mental nou. În schimb, atunci când creierul tău începe să funcționeze în Theta și primești sugestii despre schimbările dorite, subconștientul le asimilează pe loc și le concretizează în cel mai scurt timp. Manifestările instantanee sunt posibile doar în această stare de relaxare profundă conștientă.

 

Reprogramează-ți subconștientul pentru succes

Unii dintre cercetătorii din domeniul neuroștiinței au denumit undele Theta “starea de îndumnezeire“, momentul când realizezi că Dumnezeu este tot ceea ce există și tu ești una cu El.

Imaginează-ți starea pe care o ai când ajungi pe vârful unui munte și devii absorbit de tot ce te înconjoară, frumusețea peisajului,  aerul proaspăt și pacea care curprinde totul. Intri natural într-o stare de relaxare profundă și meditație. Această trăire este corelată cu funcționarea creierului în gama undelor Theta.

Specialiștii și cercetătorii în domeniul undelor cerebrale au înțeles faptul că activitatea creierului poate fi controlată prin intermediul tehnologiilor pentru antrenarea și modelarea undelor cerebrale. De exemplu, starea de relaxare profundă și accesare a subconștientului corelată cu undele Theta poate fi indusă folosind stimuli luminoși și auditivi pe frecvențele corespunzătoare stării Theta. Cu o astfel de stimulare precisă și rapidă, accesul la resursele subconștientului este garantat și spontan. Amplificarea creativității, aflarea răspunsului la orice întrebare care te frământă,  creșterea capacității de învățare și îmbunătățirea memoriei, autosugestionarea și fixarea unor convingeri pozitive, dizolvarea programelor mentale vechi care te sabotează, regenerare la viteză maximă, experimentarea trăirilor spirituale profunde, apariția unor înțelegeri noi asupra problemelor cu care te confrunți, dizolvarea blocajelor energetice și îmbunătățirea stării de sănătate sunt doar câteva dintre fenomenele care se produc în timpul stării Theta.

mind sinergy (1)

Tehnologia care îți menține creierul sănătos și longeviv

În România echipa de cercetare AimGroup pune la dispoziția celor interesați tehnologia Mind Synergy pentru relaxare profundă și antrenare a minții. Tot mai căutată și apreciată, această tehnologie performantă oferă tuturor celor interesați momente plăcute de deconectare totală și liniștire a corpului. Este un tip de stimulare cerebrală realizată prin intermediul unei perechi de ochelari cu lumini speciale și căști audio.

Toate cele 112 programe incluse sunt modulate pe diferite frecvențe asociate cu stările prin care trece creierul în diferite momente din zi: focalizare, stare de energizare, destindere și relaxare, inspirație și creativitate, rezolvarea problemelor, somn profund regenerator, stare de meditație și experiențe spirituale. Este dovedit și observat în practică faptul că din momentul în care pornește stimularea prin lumini și sunet creierul tinde imediat să copieze frecvențele emise de Mind Synergy. Folosită în mod constant, această tehnologie creează beneficii de durată asupra funcționării creierului, menținându-l sănătos și longeviv.

Mai multe informații despre acest dispozitiv afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Anca Ciobotaru

Mind Sinergy (1) Mind Sinergy (2)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns