Connect with us

MAGAZIN

Starea Theta: accesul către subconștient și cheia programării mentale

În România echipa de cercetare AimGroup pune la dispoziția celor interesați tehnologia Mind Synergy pentru relaxare profundă și antrenare a minții. Tot mai căutată și apreciată, această tehnologie performantă oferă tuturor celor interesați momente plăcute de deconectare totală și liniștire a corpului. Este un tip de stimulare cerebrală realizată prin intermediul unei perechi de ochelari cu lumini speciale și căști audio.

Published

on

Tot ceea ce spui, gândești, simți și faci este guvernat de starea minții tale, mai precis de activitatea creierului tău. Efectul are loc și invers, ceea ce gândești și acțiunile pe care le întreprinzi își pun amprenta asupra modului în care funcționează creierul.

Se întâmplă așa deoarece creierul produce constant unde cerebrale specifice fiecăre stări în care ne aflăm. Theta reprezintă cea mai relaxată stare atinsă de către călugării budhiști în timpul meditației profunde. Inducerea stării Theta este folosită și în hipnoză pentru aceesarea și explorarea celor mai profunde straturi ale minții. Persoanele fără antrenament în meditație au nevoie de practică îndelungată, uneori ani de zile, pentru a reuși să atingă starea Theta fără să adoarmă.

 

Accesul la sediul creativității și genialității

În această stare a creierului, se deschide poartă către subconștient, acea zonă a minții care deține toate amintirile tale, rădăcinile comportamentelor și sistemul de convingeri pe care funcționezi acum, fricile iraționale și experiențele care te-au marcat, dar și soluțiile ideale la problemele tale. Starea Theta este de asemenea sediul creativității și al genialității. Atunci când aceesezi acest substrat al minții este ca și cum ți s-a deschis poarta către tine însuți, către tot ceea ce ești ca om și ca ființă spirituală.

Subconștientul este incredibil de puternic, atât în sens pozitiv, cât și în sens negativ. Orice schimbare pe care vrei să declanșezi ușor și rapid în atitudinea ta, în modul de a gândi și în comportamentul tău își are cheia în subconștient, adică în starea Theta. În mod obișnuit, ai nevoie de practică îndelungată cu afirmații și sugestii repetate pentru a putea crea un program mental nou. În schimb, atunci când creierul tău începe să funcționeze în Theta și primești sugestii despre schimbările dorite, subconștientul le asimilează pe loc și le concretizează în cel mai scurt timp. Manifestările instantanee sunt posibile doar în această stare de relaxare profundă conștientă.

 

Reprogramează-ți subconștientul pentru succes

Unii dintre cercetătorii din domeniul neuroștiinței au denumit undele Theta “starea de îndumnezeire“, momentul când realizezi că Dumnezeu este tot ceea ce există și tu ești una cu El.

Imaginează-ți starea pe care o ai când ajungi pe vârful unui munte și devii absorbit de tot ce te înconjoară, frumusețea peisajului,  aerul proaspăt și pacea care curprinde totul. Intri natural într-o stare de relaxare profundă și meditație. Această trăire este corelată cu funcționarea creierului în gama undelor Theta.

Specialiștii și cercetătorii în domeniul undelor cerebrale au înțeles faptul că activitatea creierului poate fi controlată prin intermediul tehnologiilor pentru antrenarea și modelarea undelor cerebrale. De exemplu, starea de relaxare profundă și accesare a subconștientului corelată cu undele Theta poate fi indusă folosind stimuli luminoși și auditivi pe frecvențele corespunzătoare stării Theta. Cu o astfel de stimulare precisă și rapidă, accesul la resursele subconștientului este garantat și spontan. Amplificarea creativității, aflarea răspunsului la orice întrebare care te frământă,  creșterea capacității de învățare și îmbunătățirea memoriei, autosugestionarea și fixarea unor convingeri pozitive, dizolvarea programelor mentale vechi care te sabotează, regenerare la viteză maximă, experimentarea trăirilor spirituale profunde, apariția unor înțelegeri noi asupra problemelor cu care te confrunți, dizolvarea blocajelor energetice și îmbunătățirea stării de sănătate sunt doar câteva dintre fenomenele care se produc în timpul stării Theta.

mind sinergy (1)

Tehnologia care îți menține creierul sănătos și longeviv

În România echipa de cercetare AimGroup pune la dispoziția celor interesați tehnologia Mind Synergy pentru relaxare profundă și antrenare a minții. Tot mai căutată și apreciată, această tehnologie performantă oferă tuturor celor interesați momente plăcute de deconectare totală și liniștire a corpului. Este un tip de stimulare cerebrală realizată prin intermediul unei perechi de ochelari cu lumini speciale și căști audio.

Toate cele 112 programe incluse sunt modulate pe diferite frecvențe asociate cu stările prin care trece creierul în diferite momente din zi: focalizare, stare de energizare, destindere și relaxare, inspirație și creativitate, rezolvarea problemelor, somn profund regenerator, stare de meditație și experiențe spirituale. Este dovedit și observat în practică faptul că din momentul în care pornește stimularea prin lumini și sunet creierul tinde imediat să copieze frecvențele emise de Mind Synergy. Folosită în mod constant, această tehnologie creează beneficii de durată asupra funcționării creierului, menținându-l sănătos și longeviv.

Mai multe informații despre acest dispozitiv afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Anca Ciobotaru

Mind Sinergy (1) Mind Sinergy (2)

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Catrinel Sandu vorbește despre nunta cu noul său iubit, Steve

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Catrinel Sandu a acceptat să vorbească despre momentele grele trăite după despărțirea de soțul său și, mai ales, despre cum a reușit să treacă peste ele, într-o nouă ediție a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzatã duminică începând cu ora 15.45, la Antena Stars.

Catrinel Sandu și cele două fiice ale sale Sara, în vârstă de 9 și, Lara, de 5 ani, sunt invitatele Oanei Turcu săptămâna aceasta, într-o nouă ediție a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

Catrinel Sandu a acceptat să îi dezvăluie Oanei cum au decurs lunile de după divorțul de soțul său, dar și cum l-a întâlnit pe Steve, actualul său iubit, care i-a dăruit deja și un inel superb cu diamant. Cel mai important, Sara și Lara îl iubesc deja și sunt înnebunite să petreacă timp cu acesta, dar și cu cei doi fii ai săi. Mai mult, Steve are grijă de micuțe în timp ce Catrinel a avut chiar și trei locuri de muncă în același timp, pentru a-și îndeplini visul de a fi independentă financiar.

”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să își dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice.  Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poți să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, a povestit Catrinel, care a primit deja un superb inel cu diamant. Cum a decurs momentul și care a fost răspunsul lui Catrinel, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminica aceasta, de la ora 15.45, la Antena Stars.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Ghid de selecție pentru un fotograf potrivit evenimentului tău

Published

on

Nenumărate întrebări apar în minte celui care urmează să angajeze un fotograf pentru evenimentul său. Își va dori ca fiecare cadru să iasă impecabil, iar pentru asta nu poate oferi satisfacția dorită decât un adevărat expert în domeniu.

Așadar, ceea ce rămâne de făcut este identificarea celui capabil să ofere rezultatele dorite, dar mai ales care face totul din pasiune și iubire pentru arta fotografiatului. În situația în care este vorba despre cea mai fericită zi din viața fiecăruia – nunta – iată care sunt etapele de îndeplinit în alegerea unui fotograf Craiova potrivit.

Etapa I – înțelegerea a ceea ce presupune evenimentul în sine și cum trebuie acesta să se reflecte în fotografii

Pentru început așadar, necunoscătorii trebuie să știe ei mai întâi ce anume însemnă nunta și cum ar trebui să presteze un fotograf serviciile vizavi de aceasta. La prima întâlnire cu profesionistul, clientul trebuie să cunoască exact nevoile sale, respectiv să știe ce anume să ceară fotografului. Există nenumărate genuri fotografice, iar acesta este de asemenea un aspect care trebuie cunoscut. Acesta are datoria de a surprinde în fotografii cele mai intense trăiri din timpul evenimentului, detalii frumoase, tradiții, emoții, dar mai ales momente spontane. Acestea din urmă reușesc să completeze farmecul întregii ședinte de fotografii, transformând albumul de nuntă în ceva cu totul special.

Etapa II – stabilirea unui buget pentru serviciile de fotografiat

Desigur că în prim plan luarea unei decizii în această privință ar putea fi problematică. Întrucât mai sunt și alte cheltuieli implicate în eveniment, raportarea la prețurile orientative de pe piața constituie un reper și un bun punct de plecare. A nu se pierde însă din vedere faptul că pentru suma respectivă serviciile trebuie să fie pe măsură.

Etapa III – Care este fotograful de nuntă bun și de ce unul profesionist este scump?

Anumite aspecte trebuie corect înțelese pentru a putea lua o decizie potrivită cu privire la serviciile de fotografiat. Unii rămân umiți de cât de mari sunt comisioanele practicate de unii. Ceea ce nu știu însă este că diferența de preț este dictată de calitatea fotografiilor. Există mai multe variabile care pot influența prețul.

Recomandă un fotograf bun calități precum viziunea acestuia, experiența pe care o are, precum și aparatura ce o deține, toate alături de capacitatea acestuia de relaționare.

Trebuie știute aspecte specifice domeniului, aspecte ca faptul că viziunea costă. Ce înseamnă asta? Ei bine, un fotograf are în vedere diverse surse de inspirație pentru a realiza cadre aparte – reviste, cărți, tutoriale și să nu mai menționăm de numeroasele ore petrecute încercând să aplice diverse strategii și tehnici pentru a învăța cum să surprindă cadre unice.

Desigur că și experiența costă. În mod cert un fotograf cu experiență va realiza cadre mai reușite pentru că deja s-a perfecționat. Nu pot fi comparate rezultatele aduse de un fotograf Craiova expert cu cele ale unui  începător. Tibi Olteanu, ale cărui servicii sunt râvnite și din timp rezervate de cei care îl doresc la nunta lor, este de departe un reper despre cum trebuie prestate serviciile de fotograf. Albumele realizate de acesta sunt fără doar și poate definiția artei fotografice.

aparatura de asemenea costă credem că este inutil a mai menționa. În general fotografiile care beneficiază de admirație din partea utilizatorilor sunt cele realizate cu aparatură profesională. Cel care o folosește însă trebuie să aibă capacitatea de a o controla corespunzător, pentru a obține rezultatele dorite.

Viziunea, experiența și aparatura merg toate mână în mână.

Etapa IV – alegerea stilului

Există o listă extinsă de tipuri de fotografii, motiv pentru care este necesară luarea unei decizii asupra unui anumit stil. Astfel și fotograful va ști exact ce are de făcut, respectiv cum anume să realizeze cadrele pentru ca rezultatele să îi mulțumească pe protagoniști. Sfatul venit din partea fotografului Tibi Olteanu?

Alege întotdeauna ce te inspiră!

Etapa V – Garanția investiției

Desigur că cei care au nevoie de astfel de servicii trebuie să primească și o garanție a faptului că fotograful va fi prezent în ziua stabilită, în locul stabilit. În mod normal unul care se respectă va avea notate toate detaliile cu privire la ceea ce doresc protagoniști, din timp. Relația de colaborare va putea fi protejată printr-un contract specific, care este de altfel și o recomandare.

Iată care sunt etapele necesare a fi parcurse atunci când vine vorba despre serviciile unui fotograf Craiova. Cei interesați de o colaborare în acest sens găsesc informații utile pe tibiolteanu.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, premiera mondială pe 2 iulie!

Published

on

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” va avea premiera mondială pe 2 iulie, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary.

Cel mai nou lungmetraj scris și regizat de Radu Jude va rula în cinematografele din România din 28 septembrie, fiind distribuit de microFILM.

Filmul a fost inclus în competiția oficială a celei de-a 53-a ediții a prestigiosului eveniment care se va desfășura în Cehia, în perioada 29 iunie -7 iulie 2018.

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” va avea premiera de gală pe 2 iulie, la ora locală 19:30, la Grand Hall din Karlovy Vary. Filmul va mai fi proiectat pe 3 iulie, de la ora 13:00, la Pupp Cinema, și pe 5 iulie, de la ora 11:30, la Drahomíra Cinema.

Premiera va avea loc în prezența regizorului Radu Jude, a actorilor Ioana Iacob, Alexandru Dabija, Alex Bogdan, Ilinca Manolache, a monteurului Cătălin Cristuțiu, dar și a producătorului Ada Solomon.

Prezența echipei la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary este susținută de Centrul Național al Cinematografiei și de Institutul Cultural Român.

„«Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari». Titlul este un citat, de aceea e pus între ghilimele. Fraza a fost rostită în Consiliul de Miniștri, în vara lui 1941, de către domnul profesor Mihai Antonescu. Deși nu este o invitație la dialog, fraza angajează în mod direct viitorul, așa că am hotărât să îi oferim domnului profesor un răspuns, unul cinematografic. Un «arc peste timp», cum ar veni”, declară Radu Jude.

Cel de-al șaselea lungmetraj regizat de Radu Jude îi are în distribuție pe actorii Ioana Iacob, Alexandru Dabija, Alex Bogdan, Ilinca Manolache, Șerban Pavlu, Ion Rizea, Claudia Ieremia și Bogdan Cotleț.

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” spune povestea realizării unei reconstituiri istorice pentru un spectacol de stradă.

Imaginea filmului este semnată de Marius Panduru (RSC), montajul – de Cătălin Cristuțiu, sunetul – de Jean Umanski, mixajul – de Cristinel Șirli, designul de sunet – de Dana Bunescu, decorurile și costumele – de Iuliana Vîlsan.

Producător este Ada Solomon, co-producători Jiří Konečný, Serge Lalou, Claire Dornoy, Rossitsa Valkanova, Jonas Dornbach, Janine Jackowski, Maren Ade. Producător asociat: Holger Stern.

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” este o producție Hi Film, în coproducție cu Endorfilm (Cehia), Les Films D’Ici (Franța), Klas Film (Bulgaria), Komplizen Film (Germania), ZDF/Arte, TVR, susținut de Centrul Național al Cinematografiei, Czech Film Fund, L’Aide aux Cinémas du Monde, Centre National du Cinéma et de L’Image Animée – Institut Français, Bulgarian National Film Center și Eurimages, cu sprijinul financiar al Dr. Oetker, Covalact, Farmacia DONA, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, EXIMTUR – Compania de călătorii, MediaCom. Vânzări internaționale Beta Cinema.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending