HomeLIFE STYLEStart campanie electorală în audiovizual! CNA veghează …

Start campanie electorală în audiovizual! CNA veghează …

Alegerile prezidentiale 2009 sunt cu siguranta cel mai important moment politic al anului. Televiziuniile si-au pregatit grilele de program cu emisiuni electorale dedicate cursei pentru Cotroceni.

Campania electorala in audiovizual a inceput in data de 23 octombrie la ora 0:00 si se va incheia pe data de 21 noiembrie la ora 7:00.

Campania va fi monitorizată de Consiliul Naţional al Audiovizualului, care le recomandă radiodifuzorilor să respecte cu stricteţe prevederile Deciziei CNA nr. 853 din 29 septembrie 2009 privind regulile de desfăşurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României.

„Solicităm posturilor echitate, echilibru, imparţialitate, mai ales în contextul unei campanii probabil mai dure ca oricând. Să pună candidaţii faţă în faţă în emisiuni moderate cu onestitate, astfel încât alegătorul să-şi formeze singur o opinie corectă”, a declarat pentru Mediafax preşedintele CNA, Răsvan Popescu.

CNA atrage atenţia radiodifuzorilor că monitorizarea lor va fi „permanentă” în această campanie.

-În cifre, campania electorală în audiovizual înseamnă implicarea a 107 posturi de televiziune, 58 de posturi TV prin cablu din provincie şi 123 de posturi de radio.

– Radiodifuzorii publici şi privaţi pot acorda acces competitorilor electorali numai în emisiuni de promovare electorală, de dezbatere şi informative.

Principalele posturi tv ce vor difuza emisiunii electorale : TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Info, PROTV, Antena 3, Realitatea Tv, b1tv si OTV.

Emisiuni electorale: Tu decizi pentru România – TVR 1, Tu decizi – Realitatea tv, Alegeri prezidentiale – TVR 3 .

Articole similare:

Alegeri prezidentiale 2009! Tu cu cine votezi?

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns