HomeLIFE STYLEStart Eurovision 2010 la TVR !

Start Eurovision 2010 la TVR !

Aventura Eurovision continuă şi în 2010, în ciuda opiniilor pro şi contra, a dificultaţilor de toate felurile. Unii iubesc acest eveniment, alţii îl critică vehement, foarte mulţi aspiră să participe şi foarte puţini îl ignoră. Acest lucru este valabil atât pentru români, cât şi pentru publicul din întreaga lume, pentru că Eurovisionul a depăşit demult graniţele continentului, fiind preluat de televiziuni din Australia, Africa şi America şi urmărit pe net în întreaga lume. eurov1

Eurovisionul 2010 a început în România încă din toamna lui 2009. Analize, proiecte, aprobări, decizii, calcule financiare şi de personal, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. La începutul lunii noiembrie, Marina Almăşan – Socaciu, coordonatorul proiectului Eurovision 2010, a organizat o reuniune cu oameni care, de-a lungul anilor, au fost implicaţi într-un fel sau altul în proiectul Eurovision.

Peste 20 de persoane şi-au exprimat opiniile despre cum ar trebui organizată selecţia şi participarea României la Oslo: compozitori, regizori muzicali, regizori artistici, textieri, reprezentanţi ai caselor de producţie, jurnalişti din presa scrisa, radio, tv şi online. Opiniile lor au fost completate cu sugestiile venite pe mail de la redactorii celor mai importante site-uri pe Eurovision:  care au o imagine de ansamblu despre fenomenul Eurovision în general şi despre particularităţile selecţiilor din fiecare ţară participantă.

Cele mai realiste şi des întâlnite sugestii au fost incluse în regulamentul selecţiei pentru Eurovision 2010, ediţie care va suscita interesul prin numeroasele noutăţi pe care le va aduce.

Fie că iubiţi acest eveniment, fie că îl criticaţi vehement, suntem convinşi că nu veţi putea sta deoparte de aventura Eurovision 2010 care vă aşteaptă. Să înceapă distracţia!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns