Connect with us

Emisiuni

START: Încep show-urile LIVE VOCEA ROMÂNIEI: 4 echipe, 12 concurenţi, vineri, la PRO TV! Vezi, aici echipele!

Published

on

 

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, încep show-urile live Vocea României! Sute persoane din toată ţara, dar şi din străinătate s-au înscris în cel de-al şaselea sezon Vocea României. După etapa audiţiilor pe nevăzute, numai 60 au reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor şi să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Au urmat duelurile, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au fost nevoiţi să elimine din competiţie voci bune, dar au şi putut salva câte doi concurenţi din celelalte echipe. Anul acesta, lupta a devenit mai dură, deoarece în runda knockout-urilor antrenorii au intrat cu câte nouă voci extraordinare şi au trebuit să renunţe la şase dintre ele! In show-urile live, fiecare antrenor intră cu trei concurenti, care vor face tot posibilul să cucerească publicul şi să ajungă cu un pas mai aproape de marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

Vinerea aceasta, toţi concurenţii care au trecut mai departe vor urca pe scena pe care doar vocea contează. Echipa Tudor va fi reprezentată de două voci feminine şi una masculină: Iuliana Dobre, Teodora Buciu şi Robert Botezan, echipa Loredana, formată din Howard Dell, Andreea Ioncea şi Ştefan Roşcovan, va încerca să ajungă la sufletele tuturor românilor, echipa Smiley va aduce vineri pe scena vocilor trei concurenţi care au demonstrat până acum că sunt adevăraţi artişti: Ramona Nerra, Alexandru Muşat şi Sebastian Seredinschi, iar echipa Moga îi va trimite în lupta pentru un loc în semifinală pe Ionuţ Trif, Ioana Ignat şi Alexandru Baroc.

Toţi concurenţii au evoluat, şi-au demonstrat calităţile vocale şi au arătat în fiecare etapă a competiţiei că îşi doresc să rămână cât mai mult timp la Vocea României şi că sunt gata să dea totul pentru a-i impresiona atât pe antrenori, cât şi pe români, care începând de săptămâna aceasta îşi pot vota favoriţii şi vor fi cei care vor decide cine sunt cei care merg mai departe. Sezonul acesta, în premieră, telespectatorii își pot vota gratuit câte un concurent favorit din fiecare echipă în aplicația Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play.

 

Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au început pregătirile şi repetiţiile pentru primul show live, au ales cele mai bune melodii împreună cu concurenţii şi stabilesc în detaliu momentele complexe care vor fi prezentate pe scenă.

Primul show live Vocea României le va aduce românilor un spectacol absolut, concurenţi care vor surprinde cu reprezentaţii demne de concerte cu sute de mii de spectatori şi surprize din partea antrenorilor, vineri, de la 20:30. Tot vinerea aceasta, Loredana şi Mihai Mărgineanu vor urca pe scena vocilor împreună şi vor cânta song-ul Pro TV, România, ai ce trebuie!.

 

echipa-loredana-vocea-romaniei-pro-tv echipa-moga-vocea-romaniei-pro-tv echipa-smiley-vocea-romaniei-pro-tv echipa-tudor-vocea-romaniei-pro-tv

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending