Connect with us

Emisiuni

START: Încep show-urile LIVE VOCEA ROMÂNIEI: 4 echipe, 12 concurenţi, vineri, la PRO TV! Vezi, aici echipele!

Published

on

 

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, încep show-urile live Vocea României! Sute persoane din toată ţara, dar şi din străinătate s-au înscris în cel de-al şaselea sezon Vocea României. După etapa audiţiilor pe nevăzute, numai 60 au reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor şi să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Au urmat duelurile, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au fost nevoiţi să elimine din competiţie voci bune, dar au şi putut salva câte doi concurenţi din celelalte echipe. Anul acesta, lupta a devenit mai dură, deoarece în runda knockout-urilor antrenorii au intrat cu câte nouă voci extraordinare şi au trebuit să renunţe la şase dintre ele! In show-urile live, fiecare antrenor intră cu trei concurenti, care vor face tot posibilul să cucerească publicul şi să ajungă cu un pas mai aproape de marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

Vinerea aceasta, toţi concurenţii care au trecut mai departe vor urca pe scena pe care doar vocea contează. Echipa Tudor va fi reprezentată de două voci feminine şi una masculină: Iuliana Dobre, Teodora Buciu şi Robert Botezan, echipa Loredana, formată din Howard Dell, Andreea Ioncea şi Ştefan Roşcovan, va încerca să ajungă la sufletele tuturor românilor, echipa Smiley va aduce vineri pe scena vocilor trei concurenţi care au demonstrat până acum că sunt adevăraţi artişti: Ramona Nerra, Alexandru Muşat şi Sebastian Seredinschi, iar echipa Moga îi va trimite în lupta pentru un loc în semifinală pe Ionuţ Trif, Ioana Ignat şi Alexandru Baroc.

Toţi concurenţii au evoluat, şi-au demonstrat calităţile vocale şi au arătat în fiecare etapă a competiţiei că îşi doresc să rămână cât mai mult timp la Vocea României şi că sunt gata să dea totul pentru a-i impresiona atât pe antrenori, cât şi pe români, care începând de săptămâna aceasta îşi pot vota favoriţii şi vor fi cei care vor decide cine sunt cei care merg mai departe. Sezonul acesta, în premieră, telespectatorii își pot vota gratuit câte un concurent favorit din fiecare echipă în aplicația Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play.

 

Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au început pregătirile şi repetiţiile pentru primul show live, au ales cele mai bune melodii împreună cu concurenţii şi stabilesc în detaliu momentele complexe care vor fi prezentate pe scenă.

Primul show live Vocea României le va aduce românilor un spectacol absolut, concurenţi care vor surprinde cu reprezentaţii demne de concerte cu sute de mii de spectatori şi surprize din partea antrenorilor, vineri, de la 20:30. Tot vinerea aceasta, Loredana şi Mihai Mărgineanu vor urca pe scena vocilor împreună şi vor cânta song-ul Pro TV, România, ai ce trebuie!.

 

echipa-loredana-vocea-romaniei-pro-tv echipa-moga-vocea-romaniei-pro-tv echipa-smiley-vocea-romaniei-pro-tv echipa-tudor-vocea-romaniei-pro-tv

 

Foto Credit: PRO TV

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Celebra cântăreață Stela Enache le-a purtat noroc celor două concurente de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, o bunică, Victoria Cârjan (80 de ani), și nepoata ei, Diana Simionescu (32 de ani), au dat dovadă de o bună intuiție și un excelent spirit de observație și au plecat acasă cu 34.000 de lei.

Banii câștigați la show-ul prezentat de Dan Negru vor ajunge la Diana, căci bunica a renunțat la partea ei din sumă și la croaziera în care își propusese să meargă.

Banii îi dau ei, să-i folosească pentru un avans pentru casă”, a spus Victoria Cârjan.

Dacă au început cu stângul competiția, căci au greșit cu cinci ani vârsta primei persoane care a venit în fața lor, Marie (28 de ani), cele două concurente au avut capacitatea să se redreseze rapid. Astfel, ele au greșit cu doar doi ani vârsta Andreei (30 de ani), dansatoare, și cu un singur an vârsta lui Dede (31 de ani), grafician, dar și a celebrei interprete de muzică ușoară Stela Enache (68 de ani).

Mi-aș fi luat pe mine o rochie foarte strâmtă, dar am zis să nu exagerăm, ca să nu piardă oamenii prea mulți bani”, a spus, cu umor, Stela Enache, o artistă care nu-și arată vârsta.

Cele două concurente au fost mai puțin inspirate atunci când în fața lor au venit Melania și Ștefania, mamă și fiică, și Iov. Melaniei (46 de ani), producător de promo, i-au greșit vârsta cu patru ani și au pierdut 16.000 de lei, iar lui Iov (72 de ani) i-au dat cu șapte ani mai puțin și, astfel, din suma totală li s-au mai scăzut 35.000 de lei.

Victoria și Diana au intrat în etapa finală cu 34.000 de lei. Cum au reușit performanța să ghicească din prima vârsta ultimului necunoscut care a venit în fața lor, Emanuel (20 de ani), cele două concurente au plecat acasă cu toți acești bani.

Fără tine n-aș fi reușit!”, i-a mărturisit Diana bunicii sale, emoționată și fericită, la finalul jocului.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Concurenții fac din curajul lor spectacol în ultima ediție de preselecții din sezonul 8 Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cei care fac ceva din orice și, mai ales, cei care fac din curajul lor spectacol urcă vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Românii au talent! În ultima ediție de preselecții din cel de-al optulea sezon ne vom bucura de momente senzaționale aduse pe scenă de români hotărâți să cucerească întreaga lume.

Azi, de la 20:30, o membră a Lotului Național de Scrimă urcă pe scena Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiunile sale și îi cucerește pe jurați și pe Smiley și Pavel cu prezența ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, jurații își spun pe rând părerea despre pasiuni, timp liber și serviciu. ”Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie.”,  îi spune Andi, iar Florin continuă cu zâmbetul pe buze: ”Mie îmi place să bat câmpii și am făcut din asta o meserie.”. După ce fata părăsește scena, jurații continuă să dezbată pe tema alegerii făcute de ea. Despre ce este vorba, vedem vinerea aceasta, în cel mai tare show de divertisment.

Naiul cucerește publicul la Românii au talent cu ajutorul unei concurente care studiază acest instrument în Olanda… de la un olandez! Reprezentația îi uimește pe toți, iar juriul este impresionat de talentul ei. ”Dacă ai și atingerea aripii de înger, sublimul are deja o explicație.”, spune Mihaela, fermecată de momentul prezentat. ”Ești un Jimi Hendrix al naiului!”, spune Florin, iar Andra continuă la finalul numărului: ”Este genul de român care merge în străinătate și ne face mândri că suntem români! Bravo ei!”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cristina Spătar și copiii ei, Aida și Albert, au donat cei 7.500 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel nevăzător

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cristina Spătar și copiii ei, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), au câștigat cea de-a șasea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, iar premiul de 7.500 de lei i l-au donat lui Filip, un băiețel nevăzător. Banii îi vor fi de folos copilului, pentru operația pe care urmează să o facă.

Joi seara, la Antena 1, în show-ul prezentat de Cosmin Seleși, Cristina Spătar și copiii ei au demonstrat că se cunosc foarte bine unii pe alții, iar micuții au dat din casă multe despre celebra lor mamă. De pildă, Aidei și lui Albert li s-a părut amuzant să spună că mami umblă prin casă fără sutien, că nu se pricepe deloc să calce și că atunci când nu mai are bani își vinde ceasul de aur. De asemenea, copiii au mai spus că mamei lor i-ar plăcea să fie regină și să trăiască într-un castel.

Amuzanți și extrem de sinceri au fost și Tudor (10 ani), fiul interpretului de muzică populară Gelu Voicu, și Natalia (8 ani), fiica DJ-ului Silviu Andrei. Despre tati, Tudor a spus că doarme pe canapea atunci când ajunge târziu acasă după un chef cu băieții, că e grăsuț, dar că-și ascunde burta sub tricou, că își punea pe cap coarne de bou ca să sperie oamenii și că încearcă să mai facă un copil. La rândul ei, Natalia a zis despre tatăl ei că sforăie atât de tare de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, că dimineața arată ca o bilă în chiloței și că cel mai bine acesta se pricepe la dormit.

De asemenea, Natalia a fost foarte încântată atunci când în platoul emisiunii au apărut Dorian Popa, pe care îl admiră foarte mult, și mama sa, Luminița. Cei doi invitați speciali au povestit cum micul Dorian s-a ales cu o dublă fractură la mână după ce a încercat să oprească un leagăn din fața blocului.

Cine sunt următorii trei părinți celebri care vor veni alături de copiii lor în fața reflectoarelor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joia viitoare, în ultima ediție a acestui sezon “Aici eu sunt vedeta”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending