HomeALL MEDIAStart la „Schimb de Mame”;un nou sezon la Prima TV

Start la „Schimb de Mame”;un nou sezon la Prima TV

Fii “Prima mama” si castiga 2000 de euro, numai la Prima TV !

Mamele din lumea întreagă, care vor să devină vedete pentru o săptămână, dar şi să încerce o experienţă inedită, sunt aşteptate să participe la emisiunea „Schimb de mame”, un reality-show cu traditie la Prima TV.

Filmările durează sapte zile, perioadă în care mamele curajoase îşi schimbă complet viaţa. Participarea la acest reality-show nu aduce doar un schimb de experienţe pentru protagonişti, ci şi posibilitatea de a câştiga titlul de “Prima mamă” si premiul de 2000 de euro.

Înscrierile se fac la adresa de mail schimbdemame@paprika.ro sau la numerele de telefon 0727/224.974; 021/310.52.22
[starrating template_id=4 rows=20 column=’votes’ order=’asc’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Buna ziua! Ma numesc Ene Cristina, am 34 de ani, sunt casatorita, am 2 copii o fetita in varsta de 11 ani si un baietel de 3 ani! Locuiesc in aproprierea Barladului Jud. Vaslui mai exact in satul Popeni Comuna Zorleni Jud. Vaslui! As dorii sa ma inscriu in acest realiti-show! Va multumesc! Pentru a putea sa ma contactati, va dau adressa de mess: tina_florin@yahoo.com

  • schimb de mame, emisiune pentru curve

  • salut as vrea sa particip si eu la emisiunea schimb de mame

Lasă un răspuns