HomeLIFE STYLEState de România- Student la Sorbona, lider de audienţă! Filmul a adunat in faţa televizoarelor peste 2,5 milioane de telespectatori

State de România- Student la Sorbona, lider de audienţă! Filmul a adunat in faţa televizoarelor peste 2,5 milioane de telespectatori

Duminica, 27 septembrie a avut loc lansarea lung-metrajului „State de Romania – student la Sorbona”, difuzat simultan pe ProTV si la Cinema Pro din capitala. Filmul a cucerit fara doar si poate intreaga tara si a demonstrat inca o data ca State si Flacara sunt cele mai iubite personaje TV ale momentului.

Duminica, 27 septembrie, in intervalul 20:28-23:06, ProTV a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani cat si la nivelul intregului public din mediul urban. Astfel, conform GFK Romania, ProTV a inregistrat o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 24,3% in randul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul doi cu un rating de 6,3 puncte si 17,2 procente cota de piata.

La nivelul intregului public urban, ProTV a obtinut o audienta medie de 9 puncte de rating si o cota e piata de 20,6%, Antena 1 clasanduse pe locul al doilea cu 8,4 puncte de rating si 19,3% cota de piata.Minutul de aur a fost inregistrat la ora 21:18, cand la nivelul intregii populatii din Romania, ProTV a inregistrat un rating de 12,1 puncte si o cota de piata de 27,1%, cand aproape 2 milioane si jumatate de romani au fost cu ochii pe “State de Romania-student la Sorbona”.

Duminica, la Cinema PRO, distributia filmului cat si a serialului “State de Romania” care debuteaza la ProTV luni, 28 septembrie, de la ora 22:15, echipa, jurnalistii si o multime de fani, cu totii au participat la o seara de gala. Pe covorul rosu au fost prezenti Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Octavian Strunila, Doinita Oancea, Nicoleta Luciu, Cabral si multi, multi altii.

Fanii sositi la eveniment au venit din toata tara (Prahova, Giurgiu, Gorj, Dambovita, Arad si Bucuresti) pentru a fi alaturi de personajele lor preferate, intr-o seara speciala. Au luat autografe, au facut fotografii si au asteptat cu sufletul la gura sa vada ce se intampla in continuare cu personajele lor preferate, in aceasta aventura pariziana. Surprizele au fost pe masura, pentru ca nici unul dintre ei nu se astepta la un asa deznodamant: moartea Rozei, ucisa in timp ce incerca sa-l salveze pe State, aduce linistea si armonia in familia Potcovaru.

Bucuria fanilor a fost cu atat mai mare, cu cat in foaierul cinematografului a fost amenajata camera lui State, iar acestia au putut vedea cum traieste de fapt “Zanul Bun al Romaniei”.

Filmul “State de Romania – student la Sorbona” a fost primit cu ropote de aplauze si hohote de ras de catre toti cei aflati la eveniment, State, Flacara si ai lor demonstrand ca sunt la fel de haiosi, imprevizibili si plini de surprize placute.  Seara s-a incheiat intr-o ploaie de confetti, ce a cazut peste uralele spectatorilor. Pentru cei care nu au putut urmari lung-metrajul pe ProTV, au ocazia acum sa-l revada integral pe protv.ro.

www.protv.ro

Aventurile celebrului State Potvocaru continua din aceasta seara la ProTV in serialul de comedie “State de Romania”, ce va fi difuzat de luni pana joi de la ora 22.15.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • mi-a placut foarte mult filmul dar, mai mult imi place serialul . e super tare ! 
    voi ce parere aveti?

Lasă un răspuns