HomeALL MEDIASteaua a învins Astra cu 2-0 şi se distanţează la 10 puncte

Steaua a învins Astra cu 2-0 şi se distanţează la 10 puncte

„Roş-albaştrii” au trecut de ultimul hop al anului şi au învins revelaţia Astra cu 2-0.

Derby-ul finalului de an a început cum nu se poate mai prost pentru giurgiuveni. După ce Rusescu l-a pus la încercare pe Lung cu o lovitură de cap din 6 metri (6), Cristi Tănase a reuşit să deschidă scorul în minutul 13, reluînd în plasă din 6 metri după o lovitură de colţ.

 

 

Adi Popa putea face 2-0 cinci minute mai tîrziu, dar s-a complicat, deşi scăpase singu cu Lung. Astra n-a reuşit să trimită nici un şut pe spaţiul porţii în prima repriză, deşi Steaua făcuse deja pasul înapoi.

Sinescu i-a aruncat în luptă pe Enache şi Tembo, dar singurul moment în care s-au remarcat giurgiuvenii a fost în minutul 58. Budescu, proaspăt înlocuit, a preferat să revină pe teren în timp ce se îndrepta spre vestiare, pentru a evita bulgării trimişi de galeria Stelei.

„Roş-albaştrii” au tremurat în minutul 61 la şutul lui Bărboianu, dar au reuşit să liniştească apele cu un sfert de oră înainte de pauză la reuşita lui Prepeliţă.

Steaua se duce la 10 puncte de locul doi cu o etapă înainte de finalul celor 20 de etape ale sezonului programate în acest an .

Echipele de start
Steaua: Tătăruşanu – Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase – Nikolici
Rezerve: Stanca, L. Filip, M. Costea, Prepeliţă, Pîrvulescu, Dumitraş, Rocha

Astra: Lung Jr. – Bărboianu, Găman, A. Mureşan, Morais – Takayuki, Yahaya – Amorim, Budescu, Distefano – Fatai
Rezerve: Gravrilaş, Youssef, Tembo, Enache, Ivanovski, Melinte, Măţel

GSP

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns