HomeTELEVIZIUNEPremieră TVPRO TV va difuza în această seară meciul dintre Steaua şi Manchester City

PRO TV va difuza în această seară meciul dintre Steaua şi Manchester City

Cel mai aşteptat meci, Steaua – Manchester City va fi transmis în direct, în acesta seara de la ora 21:45, în direct la PRO TV. 

Special: Visul Champions League! Marti, 20:30, in direct la PRO TV cu Hagi, Nastase si Duckadam!

A fost bataie pe cele 5 mii de bilete de la Steaua – City, vandute la case! Unii au stat la coada de la 5 dimineata, pana cand s-au deschis casele – la ora doua-spre-zece, informeaza PRO TV.

Ultimele 5000 de bilete la Steaua-City s-au dat intr-o ora! Bisnitarii s-au infiltrat printre fanii Stelei. Un suporter a venit de la Los Angeles sa vada Steaua-City.

Oamenii trimisi de Guardiola sa o spioneze pe Steaua au luat pana si mostre de gazon de pe National Arena. Guardiola e atent la toate detaliile inainte de Steaua – City, care e marti de la 21.45 la PRO TV!

Spionii lui Guardiola au ajuns si in Ghencea – stadionul pe care City se va antrena la Bucuresti. Pentru Steaua, lacatul e pus de un an si jumatate, de cand a inceput scandalul cu Armata.

Guardiola putea alege si stadionul lui Dinamo, unde rivala din Manchester s-a pregatit in 2004. Atunci, fotbalistii lui Ferguson au fost speriati de tunete!


Steaua o sa aiba STADIONUL PLIN! Fanii s-au batut pe bilete si vor fi 50.000 in tribune! Ghencea se redeschide pentru Man City! VIDEO pe www.sport.ro

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns