Connect with us
 

Săptămâna trecută X Factor a încheiat audițiile cu juriul, iar Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică au aflat ce categorii de concurenți le revin în sezonul acesta. Peste 140 de concurenți au luat trei DA la audiții anul acesta, însă locurile din Bootcamp sunt limitate.

Așa se face că dintre aceștia, numai 42 merg mai departe, câte 14 pentru fiecare categorie. Jurații au devenit acum mentori și și-au luat în primire grupele care le-au fost atribuite: Ștefan Bănică se va ocupa anul acesta de pregătirea celor sub 21 de ani, Delia îi va coordona și sfătui pe cei care au peste 21 de ani, în vreme ce trupele vor merge de data aceasta la Horia Brenciu.

Vinerea aceasta, de la 20.30, Ștefan Bănică este cel care deschide seria edițiilor de Bootcamp.  

În această etapă, fiecare jurat are la dispoziție 6 scaune, fiecare scaun reprezintă trecerea către etapa Duelurilor, ultima probă înainte de gale.

Concursul devine din ce în ce mai greu, mai ales că eliminările aduc în rândul concurenților multă emoție și adrenalină. La fel ca anul trecut, fiecare jurat decide pentru categoria sa: din cei 14 va alege 6 care se vor așeza pe scaunele albe și vor merge mai departe la Duel.

X FACTOR ANTENA 1

X FACTOR
ANTENA 1

Fiecare dintre concurenți cântă, apoi juratul care coordonează categoria ia decizia de a oferi sau nu un scaun. Dacă răspunsul e DA, concurentul ia loc, daca este NU, iese din concurs.

În momentul în care cele 6 scaune sunt ocupate, următorii concurenți pot să ocupe un scaun doar dacă juratul consideră că sunt mai buni decât cei pe care îi are deja așezați. Daca juratul decide să îi dea un scaun, va trebui să ridice pe cineva. Astfel, nervii concurentilor vor fi intinși la maximum până ce cântă și cel de-al 14-lea dintre ei. Abia atunci telespectatorii Antena 1 vor afla formula completă de șase aleasă de jurat pentru Dueluri.

Așa se face că vinerea aceasta, pe scena X Factor vor urca cei 14 concurenți din grupa coordonată de Ștefan, cei sub 21 de ani, și fiecare va interpreta o piesă cu care speră să obțină un loc sigur pe scaunul alb. Regulile jocului îi vor face pe mulți să tremure de emoție pe scena X Factor, în vreme ce pe alții îi va motiva și mai mult, astfel că spectacolul va fi unul la înălțime.

La finalul acestei etape, Ștefan Bănică va alege dintre concurenții săi numai șase. Șase voci puternice, șase personalități demne de scena X Factor care merg mai departe în concurs, în etapa Duelurilor.

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

În edițiile următoare va veni rândul Deliei și lui Horia Brenciu să potrivească un nume din echipa sa cu un scaun alb salvator. Astfel, la finalul acestei faze vor exista câte șase concurenți din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, cea a Duelurilor. În această ultimă etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind și de această dată cel care va lua decizia finală.

La finalul etapei Duelurilor, vor primi pașaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoși, plus concurentul favorit al publicului, cel mai votat cu ajutorul aplicației X Factor România. Concurentul ales de public poate fi oricare dintre cei cu trei DA, poate fi chiar și unul dintre cei intrați în Bootcamp și care nu a trecut mai departe în Gale.

Acesta este unul dintre concurenții care nu a ajuns în gale, indiferent că a trecut sau nu prin Bootcamp, este practic cel mai iubit concurent, ales de cel de-al patrulea jurat, publicul.

Horia Brenciu X FACTOR

Horia Brenciu
X FACTOR

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Juratul ”X Factor” Horia Brenciu vrea să își deschidă școală de canto

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

După experiența sa de jurat la pupitrul X Factor”, show ce va avea premiera duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, juratul Horia Brenciu a observat unele lucruri care nu i-au plăcut în ceea ce privește pregătirea muzicală a tinerilor artiști, așa că s-a gândit să ia problema în propriile mâini.

Mai exact, Horia Brenciu este supărat că unii tineri nu nimeresc pe mâinile unor profesori de canto dedicați și care să aibă dăruire, așa cum și uneia dintre fiicele sale i s-a îmtâmplat. Muzicianul a remarcat faptul că o astfel de experiență poate avea efecte nedorite asupra viitoarei cariere a tinerilor artiștri. ”Trebuie să știi să îi atragi! Mulți profesori fac asta ca afacere, ar trebui să fie mai întâi pasiunea și abia apoi afacerea! Mă gândesc serios să deschid o școală de canto”, a anunțat juratul Horia Brenciu.

Cum au reacționat colegii sãi, telespectatorii pot afla în această toamnă, la Antena 1, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care se anunță plin de surprize.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Horia Brenciu, despre următorul câștigător ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu, juratul care a reușit până acum să câștige de două ori X Factor” alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale și Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu. 

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru jurați încearcă să își facă o strategie și caută potențialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiții. Aceștia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată șlefui, asemeni unui diamant, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale ”X Factor”. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esențial pentru oricine își dorește marele premiu: ”Ca să câștigi X Factor, trebuie să iubești publicul, iar el să îți dea înapoi iubirea”. În plus, juratul consideră că foștii concurenți și câștigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. ”Noi mergem într-o expediție de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanță!”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending