HomeTELEVIZIUNEEmisiuniStefan Banica, primul interviu dupa anuntarea divortului, astazi la Happy Hour

Stefan Banica, primul interviu dupa anuntarea divortului, astazi la Happy Hour

Astazi de la 17.30 ”Happy Hour” prezinta in exclusivitate primul interviu realizat cu Stefan Banica dupa anuntarea divortului de Andreea Marin. Artistul a stat de vorba cu o echipa a emisiunii lui Maruta si a vorbit despre cum l-au afectat zvonurile din presa, despre reactia jurnalistilor care nu i-au scapat din vedere nici o secunda, dar si despre ce planuri are ca barbat singur si ce proiecte pregateste.

Stefan Banica a marturisit pentru ”Happy Hour” ca trece printr-o perioada in care incearca sa impace si actoria si muzica, mai ales ca pe 7 si 8 martie pregateste o serie de concerte la Circul Globus. Ce a avut artistul de spus despre cea care i-a stat alaturi atatia ani, dar si despre copii, telespectatorii Pro Tv vor afla azide la 17.30 la ”Happy Hour”.

Si tot in editia de azi, Maruta continua campania ”Spune Te iubesc la Happy Hour”, in care provoaca vedetele sa isi declare iubirea si aprecierea persoanelor dragi. Mircea Solcanu va veni in platoul de la Pro Tv impreuna cu mama sa, omul caruia vrea sa ii spuna, inca o data, cat de mult inseamna pentru el.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns