HomeLIFE STYLEStefan Hrusca – concert extraordinar de Craciun

Stefan Hrusca – concert extraordinar de Craciun

Asociaţia culturală ELITE ART Club UNESCO va organiza în data de 13 decembrie 2008, ora 19:30, la Sala Palatului, concertul extraodinar de Colinde susținut de Ștefan Hruscă.stefan_hrusca_galerie

Ștefan Hrușcă este cu siguranță figura reprezentativa a colindului românesc și cel mai îndrăgit interpret de muzică folk. A debutat ca artist în 1981 alături de Cenaclul Flacăra și în trei ani susținuse deja peste 1000 de spectacole împreună cu Cenaclul. Din 1991 s-a stabilit în Canada, dar revine în fiecare an în țară pentru a petrece principalele sărbători creștinești în ținutul de care se simte profund legat, Maramureș.

Și anul acesta, sâmbătă, 13 decembrie, la Sala Palatului, într-un decor de Crăciun, specific maramureșean, va avea loc singurul concert pe care Ștefan Hrușcă îl va susține la București. Va fi un concert de colinde în cadrul căruia va încânta publicul cu piese deja consacrate, precum și cu piese mai noi.

Promotor al datinilor românești și al educării tinerei generații în spiritul tradiției, Ștefan Hrușcă a invitat în concert să un grup de colindători – ”Dubași”, și copii din zona sa natală, care vor interpreta alături de el.

În foaierul Sălii Palatului se va organiza o expoziție de icoane, având ca tematică sărbătoarea Crăciunului.

Co-producătorii evenimentului: ELITE ART Club UNESCO, TVR, Europa FM, Ella Traveland
Partenerii media ai evenimentului: 24 FUN, Oblique TV, Ring, Stiumuzica.ro

Biletele s-au pus in vanzare la
www.eliteart-entertainment.com
Sala Palatului,
în rețeaua magazinelor Diverta,
www.bilete.ro,
www.blt.ro,
www.ticketpoint.ro,

ELITE ART Club UNESCO este o organizaţie independentă, străină oricărui partizanat politic, doctrinar sau confesional, care are drept scop promovarea valorilor reale ale artei, culturii şi ştiinţei româneşti în ţară şi străinătate.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns