HomeLIFE STYLESteliana lanseaza primul ei single „Don’t wanna miss you” (galerie foto)

Steliana lanseaza primul ei single „Don’t wanna miss you” (galerie foto)

Frumoasa blonda, Steliana, pe numele sau real Steliana Orasanu, lanseaza oficial in Romania single-ul ei de debut „Don’t wanna miss you”.

„Don’t wanna miss you”este produsul colaborarii artistei cu renumitul producator international Delyno. Desi nu a fost lansata oficial pana acum, piesa a fost licentiata in mai multe tari, recent in Germania, Austria, Elvetia si multe altele.

”Melodia este sensibila si abordeaza un episod de viata in care multi dintre noi ne putem regasi.”, spune Steliana despre piesa.

”Pasiunea pentru muzica a inceput inca din copilarie, atunci cand ofeream adevarate reprezentatii invitatilor pe care ii avea familia. La solicitarea mea, parintii m-au inscris la Scoala Populara de Arta, sectia canto-muzica usoara.”, a declarat cantareata.

Dupa absolvirea scolii, studiul muzical nu a fost intrerupt, deoarece perfectionarea trebuie sa fie continua. Concomitent cu acesta, a urmat cursuri de dans, actorie, modelling, iar in prezent imbina muzica cu cea de a doua pasiune a ei, televiziunea.

Daca vreti sa aflati mai multe despre ea, va invitam sa-i urmariti activitatea pe contul oficial de Facebook: http://www.facebook.com/stelianaofficial.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns