HomeALL MEDIAStelistul Paul Pirvulescu se cununa cu sora Elenei Gheorghe

Stelistul Paul Pirvulescu se cununa cu sora Elenei Gheorghe

         Nici nu s-a terminat bine nunta Elenei Gheorghe, mai bine spus cele trei zile ca-n povesti, si familia Gheorghe mai are un eveniment la fel de important.
         Sora mai mica a Elenei, Ana se va cununa civil cu stelistul Paul Pirvulescu, luni, 28 octombrie. Cununia de logodna va avea loc in comuna Clinceni, la biserica unde preot paroh este chiar tatal surorilor Gheorghe.

Petrecerea va continua in Pipera, la Aristocrat Events Hall, incepand cu orele 16.00. Atata ziua, luni, cat si ora, 16.00 au fost alese special in functie de programul Stelei, tocmai pentru ca jucatorii si staff-ul sa nu isi dea programul incarcat peste cap, si pentru a avea timp sa se odihneasca. Duminica, inainte de eveniment, Steaua va juca cu Gloria Bistrita, si imediat dupa nunta Paul alaturi de colegii lui vor intra in cantonament pentru a pregati meciul din cupa cu Concordia Chiajna.

Paul Pirvulescu si Ana Gheorghe s-au cunoscut in luna noimbrie a anului trecut prin fratele Anei, care juca pe atunci la aceeasi echipa cu stelistul, Gaz Metan Medias. Cei doi s-au indragostit atat de tare, incat iata, la mai putin de un an fac nunta iar Ana este insarcinata in patru luni.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns