HomeMAGAZINEvenimenteSteve Vai, seara incendiara la Sala Palatului!

Steve Vai, seara incendiara la Sala Palatului!

Joi seara, publicul roman a avut parte de un moment memorabil in compania unuia dintre cei mai apreciati artisti contemporani, chitaristul Steve Vai. Acesta a oferit fanilor sai un show exceptional, in deschiderea caruia Beverly McClellan, finalista concursului american The Voice, a surprins audienta cu un recital impresionant.

Seara a debutat cu un recital de blues suprinzator oferit de Beverly McClellan, vocea ei puternica impresionand publicul, acesta aplaudand minute in sir prestatia sa. Steve Vai a urcat pe scena dupa o scurta pauza, miile de spectatori prezenti savurand fiecare moment din cele peste doua ore si jumatate de muzica live.

Artistul impreuna cu trupa sa alcatuita din instrumentisti de exceptie a oferit o demonstratie de virtuozitate muzicala, interpretand atat piese cunoscute, cat si melodii de pe cel mai recent album, The Story of Light, precum”Gravity Storm”, „The Moon and I”, „Weeping China Doll”, „Racing the World”. Un moment special din cadrul show-ului Steve Vai de la Sala Palatului a avut loc atunci cand pe scena alaturi de celebrul chitarist a urcat Beverly McClellan, impreuna interpretand piesa „John the Revolver”.

Concertul lui Steve Vai a fost realizat de Emagic, organizatorul incheindu-si astfel agenda pe acest an, urmand ca in 2013 sa continue seria de surprize pentru publicul roman, concertele deja confirmate fiind Mark Knopfler, pe 25 aprilie, si Depeche Mode, pe 15 mai.

Foto credit: Alex Chelba

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns