HomeALL MEDIAStudentii de la clasa actritei Miriam Cuibus s-au dat in spectacol pe „Strada Mare”

Studentii de la clasa actritei Miriam Cuibus s-au dat in spectacol pe „Strada Mare”

„Srada Mare” este titlul piesei compuse si jucate de studentii de la clasa actritei Miriam Cuibus de la Teatrul National Cluj. In prima zi a Festivalului „Zilele Clujului, 27 mai, clujenii care au trecut pe strada Mihail Kogalniceanu din Cluj prin zona unde se afla statuia Sfantului Gheorghe ucigand balaurul, s-au putut delecta cu targul de carte expus aici dar si cu recitalul actoricesc sustinut de studentii anului I de la Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii „BABES_BOLYAI” din Cluj-Napoca.

Piesa prezinta in mod simpatic si jucaus aventurile unor vecini care locuiesc pe aceeasi strada si care formeaza o adevarata comunitate.  Spectacolul este sustinut sonor de cateva vechi melodii frantuzesti.

Razvan Banut, care a interpretat rolul lui Julien in acest spectacol, a acceptat sa ne acorde un interviu.

R:  Buna ziua. Stam de vorba cu domnul Razvan Banut, unul dintre actorii principali ai piesei  „Strada Mare”, care s-a jucat in prima zi a Festivalului „Zilele Clujului”, pe strada Mihail Kogalniceanu din Cluj-Napoca.  Cum va simtiti ca actor intr-un spectacol in prima zi a Festivalului „Zilele Clujului”?

R.B.: Cum sa ma simt? La fel ca la orice spectacol. Adica a fost un pic diferit pentru ca nu este o sala de teatru si publicul nu e plasat doar intr-un singur loc. Am avut la fel de mari emotii ca si cand am juca intr-o sala.

R; Este un proiect al anului vostru?

R.B.: Da, este un spectacol din anul intai.

R: Ce planuri aveti in ceea ce priveste cariera?

R.B:  Imi doresc o cariera stralucita mai ales in teatru unde e cel mai frumos, dar m-as multumi si cu o cariera in film sau ceva de genul asta. Dac ar fi sa aleg altceva, n-as alege nimic altceva pentru ca asta e tot ce stiu sa fac . E foarte frumos. O meserie frumoasa.

R: Care este mesajul dumneavoastra pentru cei care vor citi acest interviu?

R.B.: N-am un mesaj concre. Tot ce pot saa zic e sa vina cu inima deschisa, cu imaginatia deschisa la toate spectacolele si sa se bucure de ce primesc din partea actorilor si a spectacolului si a povestii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns