HomeLIFE STYLEŞueta lu' Bahmu de la Kanal D, face audienţă pe spatele Eurovisionului

Şueta lu' Bahmu de la Kanal D, face audienţă pe spatele Eurovisionului

Bahmuteanca a vorbit astazi in emisiune despre scandaul creat la Eurovision, unde protagonistul principal este Florin Salam. Acesta crede ca a fost „descalificat” pe motiv ca este tigan…

Adriana Bahmuţeanu şi invitatul său Florin Salam au  dezvăluit secretele scandalului Salam – Marian Colcea şi Nicolae Paun de la concursul Eurovision organizat de TVR si Adevarul.

Compozitorul pieselor lui Florin – Marian Colcea – susţine că motivele pentru care artistul nu va cânta la Eurovision sunt de natura rasială, în nici un caz acestea nu sunt bazate  pe vocea şi talentul lui Salam.

Adriana Bahmuțeanu / Foto: Arhivă

Totodată, aspirantele la titlul de „pupaza lui Bahmu” au facut deliciul telespectatorilor ele trebuind să treacă de teste care de care mai incitante. Mihai Mitoşeru şi jurnalistul Florian Bichir au comenta noile proiecte muzicale ale tinerei soliste Adriana dar şi ale altor aspirante la titlul de „vedete tv”. Dinu Maxer şi Deea au  încins atmosfera cu formaţia de majorete, impresariata de ei si au discutat de noiile tendinte de la Eurovision 2010.

Editia de astazi a emisiunii „La Sueta cu Bahmu”, conform audientelor furnizate de GFK Romania, a inregistrat 1,2 rating si 5,7 share, publicul urban 18-49+.

Adriana Bahmuteanu la fel ca anul trecut trateaza subiectul „Eurovision” cu mare interes pentru ca ii aduce audiente considerabile…

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Adriana esti colosala

Lasă un răspuns