HomeALL MEDIASueta lu’ Bahmuţeanca a incasat 25.000 de mii de lei de la CNA

Sueta lu’ Bahmuţeanca a incasat 25.000 de mii de lei de la CNA

Emisiunea „La şuetă cu Bahmu” de la Kanal D, difuzată pe 7 decembrie, a fost amendată de CNA cu 25.000 de lei pentru limbajul vulgar folosit de invitaţi şi pentru tratarea unui subiect sexual la o oră neadecvată, potrivit Mediafax.

Invitaţii din emisiune au fost Aurelia Tudorache, supranumită şi Regina Porno, iubitul acesteia, trupa Senzual şi stilistul Marian Dârţă. Se pare că între invitaţi a apărut un conflict, aceştia jignindu-se reciproc. În mod concret, pe parcursul talk-show-ul Adrianei Bahmuţeanu, invitaţii şi-au adresat cuvinte precum „prostituată”, „poponar”, „târâtură” etc.

Mihai Mălaimare, membru CNA, este de părere că emisiunea, în formatul ei actual, trebuie mutată după ora 23, însă este contrazis de preşedintele instituţiei, Răsvan Popescu, care spune că singura măsură care poate fi luată în cazul acestui talk-show este sancţionarea cu o amendă.

“Sunt ediţii în care abordează teme de genul acesta şi sunt emisiuni în care nu se abordează astfel de subiecte, Ar trebui să ne limităm la sancţionarea acestei emisiuni”, a spus Răsvan Popescu, citat de paginademedia.ro.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns