HomeLIFE STYLE"Sunny Days", de la Eurovision la ''Number One''

"Sunny Days", de la Eurovision la ''Number One''

Trupa Zero a reusit performanta sa ajunga in foarte scurt timp number one in Romanian Top Hits ! Piesa Sunny Days care a participat anul acesta la Selectia Nationala Eurovision 2009 este una din piesele care s-a bucurat de o promovare foarte buna !

Laur (voce), Papu (chitara), Vlad (bass), Alex (tobe) si Oxi (platane/sampler) au inceput anul 2009 cu dreptul. Piesa lor, « Sunny Days » (compozitie Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac) s-a calificat in semifinalele preselectiei nationale pentru Eurovision 2009.

„Piesa ne place foarte tare si ne bucuram sa vedem ca sunt multi alti oameni care gandesc la fel. Am concurat cu inca 176 de piese si am iesit in primii 24, asa ca suntem foarte optimisti si credem ca avem o sansa importanta la locul 1 in aceasta competitie. Noi vom face ceea ce stim noi mai bine, adica vom canta si ne vom simti foarte bine, bucurosi ca de fiecare data de reintalnirea cu publicul. Speram ca aceia care ne vor urmari sa se simta la fel de bine si sa ne voteze”,au declarat membrii trupei.

Desi trupa Zero a aparut in aceasta formula de un an, membrii sai au activat si in alte grupuri, cel mai cunoscut fiind Praf In Ochi. Cei mai multi ii stiu ca fiind band-ul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, unde au avut ocazia sa cante cu multi dintre artistii romani pe care ii respecta.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns