HomeMAGAZINSupărat pe naționala României, Vlad Craioveanu cheamă, mâine, ascultătorii la sediul Radio 21, ca să joace meciul România – Grecia pe Xbox

Supărat pe naționala României, Vlad Craioveanu cheamă, mâine, ascultătorii la sediul Radio 21, ca să joace meciul România – Grecia pe Xbox

Băieții de la PatruLA 21 îi cheamă, mâine dimineață (marți, 19 noiembrie), de la ora 09:00, la sediul radioului din strada Horia Măcelariu nr. 36-38,  pe toți ascultătorii care vor să joace meciul România – Grecia împreună cu ei. Vlad Craioveanu își va aduce de acasă Xbox-ul special pentru asta.

„Noi ne-am gândit în felul următor: având în vedere că România are șanse foarte, foarte mici să meargă la Rio, noi, PatruLA 21 – deschidem porțile studioului Radio 21 și jucăm meciul pentru ei”, a anunțat Manuel Dinculescu, în direct, la Radio 21.

„Da domne’, o să vin mâine cu Xbox-ul.. avem acolo echipa României și echipa Greciei. Noi, Djii de la PatruLA 21 vom juca o partidă, un meci de neuitat, între reprezentativele României și Greciei… pe Xbox!”,  a explicat Vlad Craioveanu.

Ascultătorii care vor să vină mâine dimineață să joace fotbal împreună cu matinalii 21 se pot înscrie trimițând un mesaj la 1721 sau scriindu-le matinalilor pe whatsup la 0734.666.000.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns