HomeALL MEDIASuper Bingo Metropolis: Jucătorii sunt dezamăgiţi de premiile mult prea mici.

Super Bingo Metropolis: Jucătorii sunt dezamăgiţi de premiile mult prea mici.

100% Adevarat sau Super Bingo Metropolis? OTV ofera premii putine, dar cu o valoare mare, in timp ce Antena 1 mizeaza pe castiguri mai mici, dar mai numeroase. Ce strategie functioneaza si ce vor, de fapt, romanii?

Daca facem o analiza strict tehnica, pe raitinguri, vedem ca Super Bingo Metropolis are un succes mult mai mare fata de 100% Adevarat. La primul show , OTV-ul a facut un rating mediu de 2,5 , in timp ce Antena 1 a obtinut o medie de 7,1 . Nu stim cum vor evolua ratingurile pentru Super Bingo Metropolis, stim insa ca revelatia otevista nu si-a mai egalat performanta din debut niciodata si ca urmatoarele editii au facut o medie de 1,7 puncte audienta. Totusi, trebuie sa luam in calcul faptul ca Super Bingo Metropolis se difuzeaza pe Antena1, al doilea post ca audienta din Romania, mult deasupra OTV-ului.

100% Adevarat a mizat pe acordarea unor premii fabuloase: 3 Mercedesuri si 3 apartamente.Intr-o emisiune se primesc in jur de 250 000 de SMS-uri, valoarea unuia fiind de 3 euro. Organizatorii s-au asteptat la un numar mult mai mare de participanti, insa sansele mici de castig i-au facut pe multi sa considera ca ar da 12-13 lei degeaba.

In schimb, Super Bingo Metropolis se lauda ca da premii tuturor : pentru linie, bingo, super linie, super bingo si la concursul telefonic. La prima editie s-au vandut 2,7 milioane de tichete . Un tichet costa 1,6 lei,dar s-au cumparat in general cate 3, pentru ca in felul acesta s-a primit un carton special bonus. Asadar, cu 4,8 lei (3 tichete) poti intra in concurs, fata de 12 lei, cat te costa accesul la 100% Adevarat. S-a dovedit in acest fel ca romanii prefera sa dea bani mai putini si aibe mai multe sanse de castig, chiar daca premiile sunt mai mici.

Totusi, comentariile din ultimele zile de pe forumuri si bloguri arata ca multi jucatori , care au castigat premii de linie si de bingo, sunt nemultumiti de valoarea lor: 10, respective 50 de lei.  Totusi, numarul castigatorilor este foarte mare: in jur de 6000. Cei mai norocosi, 15 la numar, au primit, la concursul telefonic, castiguri intre 40 000 si 100 000.

Intre timp, la 100% Adevarat au aparut primele efecte ale insuccesului: cele 4 Mercedesuri s-au transformat in 7 Dacii Logan( a caror valoare totala este egala cu cea a unui singur Mercedes) si in loc de 4 apartamente a ramas unul singur.

Voi ce parere aveti? Premii mari si putine sau mici si numeroase? 100% Adevarat sau Super Bingo Metropolis? Care este “teapa”, care sansa reala de imbogatire?

(V.)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • 1,6 x 3= 4,8 nu 4,6 si nu-ti mai da nimeni rest… iar numarul total al castigatorilor a fost putin peste 4.000… soarta acestui joc de noroc e pecetluita… obstescul sfarsit ii va suna mai devreme de implinirea unui an…

  • emisiunea este foarte plictisitoare iar ei nu au adus nimic nou in acesta noua emisiune ….

  • 100% adevarat o sa dispara in maxim 2 luni.cred ca super bingo va rezista mai mult. acum multi ani, cand era bingo cu domnul geo si tociu si palade, la linie tot 100 000 se castiga.

  • premii multe si medii ca valoare. cu 10 lei nu ai ce face.

  • 3 mertane si 3 apartamente nu 4,

  • eu am castigat linie.cum intru in posesia premiului?

Lasă un răspuns