HomeLIFE STYLESuper concert La La Band în deschiderea Campionatului Mondial de GO pentru juniori

Super concert La La Band în deschiderea Campionatului Mondial de GO pentru juniori

Emotionati, dar pregatiti, cei 20 de membri ai celei mai fresh trupe MediaPro Music, ,,La-La Band”, vor sustine primul lor concert cu public, sambata, 13 august, la Complexul Herastrau (Soseaua Nordului, nr. 7 – 9, Bucuresti).

La invitatia Federatiei Romane de Go ,,La-La Band” va canta in deschiderea Campionatului Mondial de GO pentru juniori care va avea loc in Bucuresti in perioada 12-13 august.

In fata unui public numeros format din participantii la competitiei, oficiali ai Federatiei, dar si reprezentanti ai ambasadei Chinei, Japoniei, Coreei si Ministerului Afacerilor Externe tinerii exuberanti din ,,La-La Band” sunt gata sa faca show. Ei vor canta piesa lor de debut, “Stage of Joy”, piesa difuzata de radiourile din Romania. Din repertoriul trupei nu vor lipsi nici cover-uri ale unor piese celebre sau momente a capella.

La prima lor intalnire cu publicul, in cadru unui recital, cei 20 de tineri muzicieni din ,,La-La Band” sunt pregatiti sa impresioneze cu vocile lor de exceptie, cu o coregrafie impresionanta si cu stilul fresh cu care sunt gata sa cucereasca intreaga Romanie.

Imagini de la eveniment, poze si impresii la cald pot fi vizionate de internauti pe blogul http://lalaband.protv.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns