HomeALL MEDIARecital memorabil semnat Loredana, live la Cerbul de Aur

Recital memorabil semnat Loredana, live la Cerbul de Aur

Unul din cele mai asteptate recitaluri de la Cerbul de Aur 2009 este acum transimis in direct pe TVR 1. Loredana canta live 50 de minute pentru publicul brasovean dar si pentru cei care se afla in fata micilor ecrane.

Loredeana si-a inceput recitalul cu melodii de pe noul album „Sundance” ce se afla in plina promovare. Printre piesele cantate live  pe scena Cerbul de Aur, se numara „Like a rock star” , „Buna seara iubito”, „Sun dance”, „Ce va fi cu iubirea mea”, „O inima de 16 ani”, „Sulet drag”, „Zig- Zaga”, „Tzuky”, „Sanie cu zurgalai”, „Cine iubeste si lasa”, „Trandafir de la Moldova’, „Zapada palmei tale”.

Artista impreuna cu Taraful „Agurida” a interpretat melodii de pe albumele „Jamparalele” si „Made in Romania” . Chiar daca in Piata Sfatului din Brasov a plouat „cu galeata”, Loredana a reusit sa incing atmosfera. Publicul brasovean a dansat „pe rupte” fara sa ma tina cont de ploaia torentiala.

Loredana l-a avut invitat special in recitalul de la Brasov pe Joe Lynn Turner, fostul solist al trupei Deep Purple, impreuna interpretand o melodie in premiera si super hit-ul „Le le”.

Cariera muzicală impresionantă a Lorendanei este garanţia unui show extraordinar pentru seara “Superstar” a Festivalului. Prietenii Festivalului Cerbul de Aur vor avea posibilitatea să asculte cele mai bune piese ale Loredanei. Un adevărat recital “Best of Loredana” pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov!

Multe din momentele importante ale carierei muzicale ale Loredanei sunt legate de televiziunea publică. În 1986, Loredana devine cea mai tânără câştigătoare a trofeului emisiunii “Steaua fără nume” şi a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns