Connect with us

MAGAZIN

Superenergizarea minții: secretul unui creier tânăr și sănătos

Published

on

În ultimii ani, oamenii de știință au aflat despre creierul uman mai mult decât tot ce s-a descoperit în istoria umanității. Datorită evoluției tehnologiei și a sistemelor de biofeedback, este acum știut faptul că prin stimulare precisă și constantă, creierul uman poate realiza cu ușurință lucruri aparent imposibile. Momente de maximă claritate mentală, eficiență la o viteză superioară, stări de iluminare și extaz, super capacitate de memorare, controlul asupra corpului și autovindecare, creativitate și idei geniale, stări modificate de conștiință și senzația de odihnă profundă după doar 2, 3 de somn, cu toții am experimentat la un moment dat aceste trăiri.

 

Accesând la voință frecvența genialității

În realitate, aceste super-capacități mentale sunt lucruri pe care creierul le poate face cu ușurință atunci când este stimulat în mod adecvat. Tehnologia avansată existentă la ora actuală în lume permite oricărei persoane să acceseze în mod regulat toate stările extraordinare și aparent miraculoase ale creierului. Frecvența genialității și a creativității este o stare a minții în care poți învăța să intri și tu oricând ai nevoie.

 

Tehnologiile LS pentru menținerea creierului în formă

Revoluția fitness-ului mental din ultimele decenii a condus la demonstrarea ideii că dacă nu îți folosești și antrenezi creierul, toate funcțiile lui au de suferit, ești vulnerabil în fața bolilor de degenerescență mentală, îmbătrânești prematur și îți pierzi treptat forța vitală. Mintea și corpul sunt strâns legate. Starea creierului tău depinde într-o măsură foarte mare de modul în care îl folosești și ce faci pentru a-l menține în formă.

Una dintre tehnologiile pentru stimulare mentală capabilă să energizeze și să antreneze creierul pentru performanțe de excepție în orice domeniu este dispozitivul cu lumini și sunet modulate pe frecvențe din gama undelor Beta, Alfa, Theta și Delta. Prin cercetările efectuate în ultimii 50 de ani s-a observat că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS (lumini și sunet) produce stări de profundă relaxare, maximă sugestibilitate și receptivitate la informații noi și permite accesul rapid la materialul stocat în subconștient. Contribuții semnificative în acest domeniu de cercetare au avut-o prof. Dr. Julian Isaac, psiholog californian (experimentul numit Restul de 90%), Dr. Norman C. Shealy care a studiat efectele stimulării pe bază de lumină, Dr. Thomas Budzynski care s-a folosit de tehnologia LS în scopuri clinice și a observat că efectele acestora variază de la inducerea unor stări profunde de somnolență, hipnagogice, până la imagini intense, aproape holografice. Alte nume de referință pentru aceste studii sunt Prof. Dr. Robert Cosgrove Jr., Dr. Gene W. Brockopp, Dr. Norman Thomas, Dr. Juan Abascal și Dr. Laurel Brucato.

 

Beneficiile stimulării minții prin lumină și sunet

Rezultatele acestor studii și cercetări continuă să se înmulțească și să fascineze lumea științifică. Efectele stimulării creierului prin tehnologiile de tip LS sunt mult prea multe ca să le pot include într-un singur articol și de aceea, pentru dezvoltarea informațiilor am inclus câțiva dintre cercetătorii relevanți în acest domeniu. Iată concret o parte dintre beneficiile superenergizării și antrenării creierului cu ajutorul tehnologiei LS:

 • dezvoltă constant creierul și îl ajută să devină mai sănătos și mai puternic
 • diminuează stresul și induce stări profunde de relaxare mentală și fizică
 • crește nivelul IQ-ului cu până la 30 de puncte
 • dezvoltă creativitatea și capacitatea de vizualizare
 • îmbunătățește memoria și accelerează procesul de învățare
 • îmbunătățește funcția imunitară, crește rezistența corpului la boli și dezvoltă puterea de autovindecare
 • învinge depresia, stările de deprimare, anxietatea și sporește încredere în sine
 • induce creierul în cea mai profundă stare de receptivitate și sugestibilitate, astfel încât reprogramarea programelor mentale negative se realizează aproape instantaneu și plăcut
 • luptă împotriva dependențelor de substanțe (studiile clinice care includ utilizarea dispozitivelor de tip LS indică înregistrări ale unor rate de vindecare fără precedent)
 • alină și chiar elimină dureri fizice (precum cele provocate de reumatism sau artrită, cât și dureri trecătoare precum migrenele sau cele provocate de răni)
 • ajută la vindecarea traumelor emoționale și la crearea unei armonii interioare depline
 • intensifică simțurile și deci plăcerile la nivel fiziologic (s-a observat faptul că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS produce efecte de euforie și stare de bine la nivelul întregului corp)

 

Ceea ce s-a argumentat în cercul oamenilor de știință vis-a-vis de folosirea tehnologiilor de stimulare a creierului a fost dacă produc sau nu produc dependență. Studiile întreprinse pe durata a mai multor ani pe grupuri de oameni cu diferite vârste au demonstrat faptul că acest tip de stimulare poate fi întrerupt oricând fără efecte adverse și este în întregime benefic pentru sănătatea fizică și mentală. Mai mult decât atât, efectele stimulărilor mentale sunt cumulative, iar reverberațiile lor în corp sunt profunde și de durată.

În România, echipa de cercetare AimGroup facilitează accesul la aceste beneficii punând la dispoziția celor pasionați de dezvoltarea capacităților mentale tehnologia Mind Synergy.

Folosit de către psihoterapeuți, antrenori, specialiști în boli neurologice, medici, sportivi de performanță, artiști și oameni de afaceri, dar și de către practicanți ai diferitor căi spirituale, acest dispozitiv reprezintă un suport excelent în îmbunătățirea funcțiilor creierului, meditație, accesarea stărilor modificate de conștiință, sporirea productivității la locul de muncă și îmbunătățirea calității vieții. Mai multe informații și cum îl poți achiziționa afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

mind synergy creier

 

Anca Ciobotaru

loading...

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” – serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”, Antena Stars: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Muzica

Andreea Balan lanseaza piesa “Tango in priviri”

Published

on

Foto Credit: CAT MUSIC

Primavara aduce un nou capitol in cariera deja impresionanta a Andreei Balan. Dupa ce a adus “Fantezia de iarna” in toata tara si a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show in zeci de concerte, artista lanseaza un nou single – “Tango in priviri”.

„«Tango in priviri» este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o traim, o poveste ca un dans in care plutesti, un dans in care conduci sau te lasi purtat de partener, vrei sa fugi, dar totusi vrei sa ramai pentru ca e atat de bine. Tango-ul este un dans ce aminteste in mod constant ca este necesar sa fim stapani pe noi insine, in primul rand, pentru a putea avea stabilitate in doi, lucru care se aplica in special in iubire”, declara Andreea Balan.

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei cand vine vorba de dans, povestea noului single scoate in evidenta detaliile aparent marunte, dar esentiale, ce fac relatiile perfecte, si efectul pe care il are lipsa acestora asupra a doi indragostiti. Videoclipul, a carei regie a fost semnata de Ionut Trandafir (Tranda), surprinde cautarea si indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet si simbolistica pentru relatia esuata.

Andreea Balan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri, o imbinare de succes intre muzica si dans, in diferite povesti conceptuale. Andreea, impreuna cu echipa sa ofera publicului adevarate experiente vizuale prin muzica, dans si costumatii. Printre piesele lansate de artista se numara “Iti mai aduci aminte”, “Zizi”, Rece” si “Uita-ma”.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending