Connect with us

MAGAZIN

Superenergizarea minții: secretul unui creier tânăr și sănătos

Published

on

 

În ultimii ani, oamenii de știință au aflat despre creierul uman mai mult decât tot ce s-a descoperit în istoria umanității. Datorită evoluției tehnologiei și a sistemelor de biofeedback, este acum știut faptul că prin stimulare precisă și constantă, creierul uman poate realiza cu ușurință lucruri aparent imposibile. Momente de maximă claritate mentală, eficiență la o viteză superioară, stări de iluminare și extaz, super capacitate de memorare, controlul asupra corpului și autovindecare, creativitate și idei geniale, stări modificate de conștiință și senzația de odihnă profundă după doar 2, 3 de somn, cu toții am experimentat la un moment dat aceste trăiri.

 

Accesând la voință frecvența genialității

În realitate, aceste super-capacități mentale sunt lucruri pe care creierul le poate face cu ușurință atunci când este stimulat în mod adecvat. Tehnologia avansată existentă la ora actuală în lume permite oricărei persoane să acceseze în mod regulat toate stările extraordinare și aparent miraculoase ale creierului. Frecvența genialității și a creativității este o stare a minții în care poți învăța să intri și tu oricând ai nevoie.

 

Tehnologiile LS pentru menținerea creierului în formă

Revoluția fitness-ului mental din ultimele decenii a condus la demonstrarea ideii că dacă nu îți folosești și antrenezi creierul, toate funcțiile lui au de suferit, ești vulnerabil în fața bolilor de degenerescență mentală, îmbătrânești prematur și îți pierzi treptat forța vitală. Mintea și corpul sunt strâns legate. Starea creierului tău depinde într-o măsură foarte mare de modul în care îl folosești și ce faci pentru a-l menține în formă.

Una dintre tehnologiile pentru stimulare mentală capabilă să energizeze și să antreneze creierul pentru performanțe de excepție în orice domeniu este dispozitivul cu lumini și sunet modulate pe frecvențe din gama undelor Beta, Alfa, Theta și Delta. Prin cercetările efectuate în ultimii 50 de ani s-a observat că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS (lumini și sunet) produce stări de profundă relaxare, maximă sugestibilitate și receptivitate la informații noi și permite accesul rapid la materialul stocat în subconștient. Contribuții semnificative în acest domeniu de cercetare au avut-o prof. Dr. Julian Isaac, psiholog californian (experimentul numit Restul de 90%), Dr. Norman C. Shealy care a studiat efectele stimulării pe bază de lumină, Dr. Thomas Budzynski care s-a folosit de tehnologia LS în scopuri clinice și a observat că efectele acestora variază de la inducerea unor stări profunde de somnolență, hipnagogice, până la imagini intense, aproape holografice. Alte nume de referință pentru aceste studii sunt Prof. Dr. Robert Cosgrove Jr., Dr. Gene W. Brockopp, Dr. Norman Thomas, Dr. Juan Abascal și Dr. Laurel Brucato.

 

Beneficiile stimulării minții prin lumină și sunet

Rezultatele acestor studii și cercetări continuă să se înmulțească și să fascineze lumea științifică. Efectele stimulării creierului prin tehnologiile de tip LS sunt mult prea multe ca să le pot include într-un singur articol și de aceea, pentru dezvoltarea informațiilor am inclus câțiva dintre cercetătorii relevanți în acest domeniu. Iată concret o parte dintre beneficiile superenergizării și antrenării creierului cu ajutorul tehnologiei LS:

 • dezvoltă constant creierul și îl ajută să devină mai sănătos și mai puternic
 • diminuează stresul și induce stări profunde de relaxare mentală și fizică
 • crește nivelul IQ-ului cu până la 30 de puncte
 • dezvoltă creativitatea și capacitatea de vizualizare
 • îmbunătățește memoria și accelerează procesul de învățare
 • îmbunătățește funcția imunitară, crește rezistența corpului la boli și dezvoltă puterea de autovindecare
 • învinge depresia, stările de deprimare, anxietatea și sporește încredere în sine
 • induce creierul în cea mai profundă stare de receptivitate și sugestibilitate, astfel încât reprogramarea programelor mentale negative se realizează aproape instantaneu și plăcut
 • luptă împotriva dependențelor de substanțe (studiile clinice care includ utilizarea dispozitivelor de tip LS indică înregistrări ale unor rate de vindecare fără precedent)
 • alină și chiar elimină dureri fizice (precum cele provocate de reumatism sau artrită, cât și dureri trecătoare precum migrenele sau cele provocate de răni)
 • ajută la vindecarea traumelor emoționale și la crearea unei armonii interioare depline
 • intensifică simțurile și deci plăcerile la nivel fiziologic (s-a observat faptul că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS produce efecte de euforie și stare de bine la nivelul întregului corp)

 

Ceea ce s-a argumentat în cercul oamenilor de știință vis-a-vis de folosirea tehnologiilor de stimulare a creierului a fost dacă produc sau nu produc dependență. Studiile întreprinse pe durata a mai multor ani pe grupuri de oameni cu diferite vârste au demonstrat faptul că acest tip de stimulare poate fi întrerupt oricând fără efecte adverse și este în întregime benefic pentru sănătatea fizică și mentală. Mai mult decât atât, efectele stimulărilor mentale sunt cumulative, iar reverberațiile lor în corp sunt profunde și de durată.

În România, echipa de cercetare AimGroup facilitează accesul la aceste beneficii punând la dispoziția celor pasionați de dezvoltarea capacităților mentale tehnologia Mind Synergy.

Folosit de către psihoterapeuți, antrenori, specialiști în boli neurologice, medici, sportivi de performanță, artiști și oameni de afaceri, dar și de către practicanți ai diferitor căi spirituale, acest dispozitiv reprezintă un suport excelent în îmbunătățirea funcțiilor creierului, meditație, accesarea stărilor modificate de conștiință, sporirea productivității la locul de muncă și îmbunătățirea calității vieții. Mai multe informații și cum îl poți achiziționa afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

mind synergy creier

 

Anca Ciobotaru

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

CONCURS: Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea și Untold

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vacanța asta, te-ntreci cu vara la festival! Cu PRO TV prinzi răsărituri de neuitat la malul Mării Negre și trăiești cea mai intensă experiență de festival din Europa. Cum? PRO TV te trimite la Neversea și Untold!

Mult timp liber. Mult soare. Multă relaxare. Vara asta, vrei MAI mult! Mergi și la MARE și la CEL MAI MARE festival din România! Tot ce trebuie să faci este să intri pe protv.ro, să completezi formularul de concurs și să îți faci bagajele, pentru că poți fi unul dintre cei 10 câștigători ai verii.

 

Mecanismul concursului este simplu:

 • Pe protv.ro, în articolul de concurs îți alegi festivalul la care vrei să participi: Neversea sau Untold
 • Întrebarea din concurs este cea mai importantă, așadar trebuie să răspunzi cât de creativ posibil. Pentru Neversea, te gândești cum ar arăta vara ta perfectă, dacă ai putea face orice îți dorești. La Untold trebuie să-ți imaginezi că ești față în față cu DJ-ul tău preferat și poți să-i pui o singură întrebare: care e aceea?
 • După ce ai arătat cât de creativ ești, rămâi cu ochii pe protv.ro să vezi dacă ai câștigat un abonament dublu

 

PRO TV pune la bătaie 5 abonamente duble la Neversea și tot atâtea la Untold, două dintre cele mai așteptate festivaluri din România! Mai sunt doar 3 zile în care te poți înscrie pentru Neversea (24 iunie este ultima zi), iar concursul pentru Untold rămâne deschis până pe 27 iulie! Mai sunt doar câteva zile în care îți testezi creativitatea pentru a câștiga un abonament dublu la festivalurile verii!

Pe cele șapte scene de la Neversea (5-8 iulie) vor urca, printre alții, The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, Redfoo, Nina Kraviz, Pendulum şi Jamie Jones.

Cluj-Napoca va redevi capitala muzicii românești în perioada 2-5 august, la Untold! The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun şi Nina Kraviz sunt doar câţiva dintre cei 250 de artişti care din line-up-ul festivalului UNTOLD.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Numar record de participanti: 5000 de spectatori au participat la Haidook Summer Fest

Published

on

 

3 zile de poveste, mii de spectatori și show-uri ecvestre unice în România! Peisajul de basm de la Vârf la In (Crucea Runcu), comuna Runcu (județ Dâmbovița) a fost luat cu asalt de peste 5.000 de spectatori, prezenți la cea de-a treia ediție a Haidook Summer Fest. Vreme de trei zile, oameni din toata țara, au venit să vadă „spectacole aventuroase” de cascadorie ecvestră. Și, spre încântarea tuturor, organizatorii le-au pregătit spectacol și adrenalină la cote înalte.

 

Au fost zile minunate. Am avut noroc de soare blând și de spectatori entuziaști. Ne-am dorit sa readucem în prim plan poveștile haiducești și să îi bucurăm pe toți cei prezenți cu spectacole unice. Și am reușit! Pentru noi este important că am văzut atât de mulți copii veniți aici, pe platou. Încântați de cai, muți de admirație la numărul de magie al lui Miron Bococi și dornici să încerce, la rândul lor, să călărească”, spune Ionuț Popescu, organizatorul festivalului.

 

Prima zi a festivalului haiducesc a fost una de încălzire, dedicată participanților la concursul de Working Equitation. A doua zi a debutat în forță cu un superb moment ecvestru: „Carusel cu blondele de la Potocava”. Caii, rasa Haflinger, „au dansat” în sincron, în fața publicului într-un moment ce le-a tăiat tuturor răsuflarea în peisajul însorit al Masivului Leaota.

Răzvan Popescu și Flick Domnu’ Rimă, gazdele evenimentului, au preluat rapid hățurile și i-au binedispus pe cei prezenți cu rime inspirate și povești despre haiducie, culese direct din rândul localnicilor. A fost momentul perfect pentru a introduce o inedită cursă cu măgari ce a făcut deliciul publicului. La fel de distractive au fost și jocurile câmpenești, în care concurenții au participat la probe care i-au făcut pe spectatori să râdă în hohote. Acestea doar au încălzit atmosfera pentru unul dintre cele mai fierbinți momente ale zilei: un show plin de adrenalină susținut de actorul Denis Ștefan. Pasionat de cai, Denis le-a arătat celor prezenți cum este să călărești în timp ce tragi cu arcul și cu sulița la țintă sau să mânuiești lasoul! Spectacolul a continuat cu demonstrație de dresaj natural alături de Uma, calul pe care  Denis Ștefan l-a salvat și îmblânzit cu multă atenție, răbdare și antrenament, apoi cu demonstrații de Garrocha alături de calul Ardo.

Denis Ștefan i-a înmânat ștafeta ecvestră maestrului Miron Bococi, maramureșean stabilit în Barcelona, care a creat momente de magie! Feeling, Bruce și Talisman au dans  într-un show emoționant și au săltat în două picioare la șoaptele „Vrăjitorului de cai” Miron Bococi. De altfel, vraja a pus stăpânire pe miile de spectatori prezenți la spectacolul oferit de Miron.

Legenda haiducului Radu Anghel, dar și a altor eroi ai zonei, precum și poveștile cu comori ascunse ale masivului Leaota au renăscut în “arena” hipică prin momente intense de Djighit, susținute de Miron Bococi și fratele sau Liviu, cel care a dublat actori celebri din serialul „Game of Thrones”. Lor li s-au alăturat și călăreții Cross Country Farm din Prod, Mureș.

Ziua s-a încheiat cu proba ștafeta a concursului Working Equitation și cu un concurs de obstacole pentru atelaje trase de unul sau doi ponei cu driveri adulți și copii. De pe marginea manejului, spectatorii și-au ales favoriții și i-au aclamat pe învingători.

Aventura și povestea s-au completat duminică, în ultima zi de Haidook Summer Fest.  Spectatorii au putut vedea demonstrații de voltije (gimnastică pe spinarea calului aflat în mișcare la lonjă), aduse în arenă de Asociația Bate Șaua, urmate de un moment dedicat atelajelor trase de ponei, Și, dacă dimineața a fost dedicată probelor sportive și competiției de working equitation, după amiază, Vali Vasilescu, unul dintre cei mai renumiți cascadori din România, a pus în scenă, alături de compania sa de teatru, “Basme cu Cai”, povestea Babei Samca. Un basm care a făcut deliciul celor mari și celor mici, deopotrivă, cu zmei, vrăjitoare și Făt Frumos. Cei mici au avut la dispoziție, pe parcursul celor 3 zile, ateliere de olărit, de pictură pe ceramică, locuri special amenajate pentru desenat și multe alte surprize și și plimbările călare.

De la Haidook Summer Fest 2018 nu au lipsit voia bună, muzica populară și, bineînțeles, mâncarea aburindă, băuturile reci, lenevitul pe baloți la soare, aruncatul cu privirea în zarea albastră, atelierele de olărit și pictat pe ceramică și activitățile outdoor.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

„Ocean’s 8: Jaf cu clasa” s-a lansat in complicitate cu vedetele la cinema

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT
 

Evenimentul de lansare a filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa” a avut loc săptămâna aceasta la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit in avanpremiera planul unui furt fara precedent, pus la cale de opt specialiste fermecatoare.

Printre vedetele care au urmarit furtul din interiorul Galei MET s-au numarat: Monica Birladeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoita, Catinca Roman, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Nicoleta Nuca, Ramona Paun, Rares Nastase, Adina Postelnicu, Florentina Opris, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdes, Sasha Borona si Maria Radu.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult așteptata productie a verii – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere.

Din distributia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurari care trebuie sa adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gala.

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Village Roadshow Pictures, o productie Rahway Road, aventura exploziva „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”, din 22 iunie pe marile ecrane din tara.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending