Connect with us

MAGAZIN

Superenergizarea minții: secretul unui creier tânăr și sănătos

Published

on

 

În ultimii ani, oamenii de știință au aflat despre creierul uman mai mult decât tot ce s-a descoperit în istoria umanității. Datorită evoluției tehnologiei și a sistemelor de biofeedback, este acum știut faptul că prin stimulare precisă și constantă, creierul uman poate realiza cu ușurință lucruri aparent imposibile. Momente de maximă claritate mentală, eficiență la o viteză superioară, stări de iluminare și extaz, super capacitate de memorare, controlul asupra corpului și autovindecare, creativitate și idei geniale, stări modificate de conștiință și senzația de odihnă profundă după doar 2, 3 de somn, cu toții am experimentat la un moment dat aceste trăiri.

 

Accesând la voință frecvența genialității

În realitate, aceste super-capacități mentale sunt lucruri pe care creierul le poate face cu ușurință atunci când este stimulat în mod adecvat. Tehnologia avansată existentă la ora actuală în lume permite oricărei persoane să acceseze în mod regulat toate stările extraordinare și aparent miraculoase ale creierului. Frecvența genialității și a creativității este o stare a minții în care poți învăța să intri și tu oricând ai nevoie.

 

Tehnologiile LS pentru menținerea creierului în formă

Revoluția fitness-ului mental din ultimele decenii a condus la demonstrarea ideii că dacă nu îți folosești și antrenezi creierul, toate funcțiile lui au de suferit, ești vulnerabil în fața bolilor de degenerescență mentală, îmbătrânești prematur și îți pierzi treptat forța vitală. Mintea și corpul sunt strâns legate. Starea creierului tău depinde într-o măsură foarte mare de modul în care îl folosești și ce faci pentru a-l menține în formă.

Una dintre tehnologiile pentru stimulare mentală capabilă să energizeze și să antreneze creierul pentru performanțe de excepție în orice domeniu este dispozitivul cu lumini și sunet modulate pe frecvențe din gama undelor Beta, Alfa, Theta și Delta. Prin cercetările efectuate în ultimii 50 de ani s-a observat că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS (lumini și sunet) produce stări de profundă relaxare, maximă sugestibilitate și receptivitate la informații noi și permite accesul rapid la materialul stocat în subconștient. Contribuții semnificative în acest domeniu de cercetare au avut-o prof. Dr. Julian Isaac, psiholog californian (experimentul numit Restul de 90%), Dr. Norman C. Shealy care a studiat efectele stimulării pe bază de lumină, Dr. Thomas Budzynski care s-a folosit de tehnologia LS în scopuri clinice și a observat că efectele acestora variază de la inducerea unor stări profunde de somnolență, hipnagogice, până la imagini intense, aproape holografice. Alte nume de referință pentru aceste studii sunt Prof. Dr. Robert Cosgrove Jr., Dr. Gene W. Brockopp, Dr. Norman Thomas, Dr. Juan Abascal și Dr. Laurel Brucato.

 

Beneficiile stimulării minții prin lumină și sunet

Rezultatele acestor studii și cercetări continuă să se înmulțească și să fascineze lumea științifică. Efectele stimulării creierului prin tehnologiile de tip LS sunt mult prea multe ca să le pot include într-un singur articol și de aceea, pentru dezvoltarea informațiilor am inclus câțiva dintre cercetătorii relevanți în acest domeniu. Iată concret o parte dintre beneficiile superenergizării și antrenării creierului cu ajutorul tehnologiei LS:

 • dezvoltă constant creierul și îl ajută să devină mai sănătos și mai puternic
 • diminuează stresul și induce stări profunde de relaxare mentală și fizică
 • crește nivelul IQ-ului cu până la 30 de puncte
 • dezvoltă creativitatea și capacitatea de vizualizare
 • îmbunătățește memoria și accelerează procesul de învățare
 • îmbunătățește funcția imunitară, crește rezistența corpului la boli și dezvoltă puterea de autovindecare
 • învinge depresia, stările de deprimare, anxietatea și sporește încredere în sine
 • induce creierul în cea mai profundă stare de receptivitate și sugestibilitate, astfel încât reprogramarea programelor mentale negative se realizează aproape instantaneu și plăcut
 • luptă împotriva dependențelor de substanțe (studiile clinice care includ utilizarea dispozitivelor de tip LS indică înregistrări ale unor rate de vindecare fără precedent)
 • alină și chiar elimină dureri fizice (precum cele provocate de reumatism sau artrită, cât și dureri trecătoare precum migrenele sau cele provocate de răni)
 • ajută la vindecarea traumelor emoționale și la crearea unei armonii interioare depline
 • intensifică simțurile și deci plăcerile la nivel fiziologic (s-a observat faptul că stimularea creierului cu dispozitive de tip LS produce efecte de euforie și stare de bine la nivelul întregului corp)

 

Ceea ce s-a argumentat în cercul oamenilor de știință vis-a-vis de folosirea tehnologiilor de stimulare a creierului a fost dacă produc sau nu produc dependență. Studiile întreprinse pe durata a mai multor ani pe grupuri de oameni cu diferite vârste au demonstrat faptul că acest tip de stimulare poate fi întrerupt oricând fără efecte adverse și este în întregime benefic pentru sănătatea fizică și mentală. Mai mult decât atât, efectele stimulărilor mentale sunt cumulative, iar reverberațiile lor în corp sunt profunde și de durată.

În România, echipa de cercetare AimGroup facilitează accesul la aceste beneficii punând la dispoziția celor pasionați de dezvoltarea capacităților mentale tehnologia Mind Synergy.

Folosit de către psihoterapeuți, antrenori, specialiști în boli neurologice, medici, sportivi de performanță, artiști și oameni de afaceri, dar și de către practicanți ai diferitor căi spirituale, acest dispozitiv reprezintă un suport excelent în îmbunătățirea funcțiilor creierului, meditație, accesarea stărilor modificate de conștiință, sporirea productivității la locul de muncă și îmbunătățirea calității vieții. Mai multe informații și cum îl poți achiziționa afli pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

mind synergy creier

 

Anca Ciobotaru

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Film

Jennifer Garner este imbatabilă în „Peppermint: Gustul Răzbunării”, doar la cinema

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT
 

Familiarizată cu scenele de acțiune, dar și cu poziția de părinte responsabil, actrița Jennifer Garner se transformă în mașinărie de ucis în căutarea dreptății, odată cu premiera filmului „Peppermint: Gustul Răzbunării”, din 21 septembrie, pe marile ecrane.  

Spre deosebire de majoritatea filmelor de acțiune, „Peppermint: Gustul Răzbunării” construiește povestea în jurul unei eroine. „Mi-a plăcut enorm povestea autentică și faptul că personajul principal este feminin, semnificație căreia îmi place să îi dau importanţa cuvenită”, își amintește actrița, care a acceptat fără ezitare roul de luptătoare neînfricată.

Garner continuă: „Nu am mai interpretat până acum un personaj care să solicite nevoia viscerală de a apară și proteja familia, însă ideea este una cu care mi-a fost foarte ușor să rezonez”.

Efortul fizic intens pe care l-a presupus pregătirea pentru rol, i-a oferit actriței ocazia de a-și reface condiția fizică de invidiat, după o pauză prelungintă de la luptele directe și cascadorii. După ani la rând în care a interpretat-o pe super-agentă Sydney Bristow în popularul serial TV „Alias” sau filmele „Elektra” și „Regatul”, Garner s-a orientat către partituri mai dramatice.

Pregătită să revină la acțiune odată cu rolul lui Riley, Jennifer a avut ocazia să își întreacă toate limitele din mai multe puncta de vedere, cea mai mare provocare fiind aceea de a combina experiența dramatică și cu cea de actor de acțiune. „N-am mai filmat o scenă de luptă de mai bine de 11 ani, o pauză extrem de lungă pentru o revenire în forță cum plănuiam, însă am avut convingerea că sunt capabilă. Antrenamentul fizic este cel care a ajutat-o pe Riley să își canalizeze disperarea și motivația emoțională din spatele răzbunării sale”, explică actrița.

După ce sistemul legal muşamalizează crimele, Riley, îndurerată şi frustrată, decide să facă singură dreptate şi pune la cale o răzbunare cu de-a dreptul sângeroasă. Cu o motivaţie personală incredibilă, se antrenează draconic timp de cinci ani atât fizic cât şi psihic pentru a deveni imbatabila. Folosindu-se de locaţii secrete subterane şi informaţii obţinute din interiorul poliţiei, aceasta reuşeşte să îi pedepsească în mod sistematic pe toţi cei consideraţi de ea vinovaţi de pierderea soţului si a copilului.

Distribuit de Vertical Entertainment, „Peppermint: Gustul Răzbunării” are premiera pe marile ecrane din 21 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Parcul Copilului din Resita

Published

on

 

Municipiul Resita va avea pana la finalul acestui an cel mai mare loc de joaca din vestul tarii. Parcul Copilului sau Siderurgistului, cum este cunoscut de multi dintre resiteni, va trece printr-un amplu proces de modernizare, lucrarile urmand sa inceapa in jurul datei de 20 august.

Consilierii locali resiteni au aprobat in luna mai a acestui an proiectul de hotarare privind avizarea lucrarilor de interventie si a proiectului tehnic privind modernizarea locului de joaca. Conform proiectului, valoarea investitiei se ridica la putin peste 2 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul propriu al Primariei Resita.

Parcul nu a mai trecut in ultimii ani prin renovari majore, iar multe dintre dotarile si echipamentele puse la dispozitia copiilor nu mai corespund standardelor actuale, intregul aspect al parcului fiind unul neingrijit. De aici si initiativa Primariei de a oferi locuitorilor din zona un loc de joaca modern, adresat copiilor de toate varstele.

Conform proiectului, parcul se va intinde pe o suprafata de 3.150 de metri patrati si va fi structurat astfel incat sa existe o segregare pe grupe de varsta si categorii de activitati. In acelasi timp, vor fi asigurate si spatii de odihna si relaxare pentru adulti si supraveghetori.

In prezent terenul este amenajat cu alei pietonale, regasindu-se dotari si echipamente ce nu mai corespund cerintelor actuale. Deoarece in ultimii ani aici nu s-au facut lucrari majore de renovare, amenajare sau reabilitare , vegetatia, aleile si dotarile prezinta un aspect neingrijit (vezi amenajari locuri de joaca la cheie).

Astfel ca locul de joaca de peste 3.000 de metri patrati va fi modernizat si structurat astfel incat sa existe o segregare pe grupe de varsta si categorii de activitati, pentru a se evita accidentarile. In acelasi timp vor fi asigurate si spatii de odihna si relaxare pentru adulti si supraveghetori.

In fapt nu este vorba de afaceri profitabile pentru firmele care se vor ocupa, ci despre amenajarea unui parc pentru copii cu trasee pietonale atractive, echipamente de joaca in conformitate cu standardele europene, cu mobilier urban modern.

Se doreste ca aceasta zona impreuna cu vegetatia, amenajarile gandite si solutiile peisagistice propuse sa fie o atractie pentru localnici, sa ofere o imagine inedita si sa fie o locatie de relaxare si odihna pentru toate grupele de varsta de la cei mai mici copiii, pana la persoanele varstnice.

Va fi practic cel mai mare loc de joaca din Vestul tarii. Este o suprafata impresionanta care va fi segmentata pe grupe de varsta, 0-3 ani, 4-9 ani, 9-14 ani , astfel incat, indiferent de varsta, fiecare sa se poata bucura de o anumita zona din acest parc. In afara de asta, se va reabilita practic toata placa urbana din zona respectiva, cu trotuare noi, cu aspersoare, iarba, copaci , etc.

Valoarea investitiei este de peste 2 milioane de lei, din bugetul local, din care jumatate pentru lucrarile de constructii-montaj, iar restul pentru mobilier, iar modernizarea se va face in 8 luni, din care primele doua pentru proiectare.

Termenul limita de finalizare a lucrarilor este luna decembrie a acestui an, dar autoritatile locale spera ca parcul sa fie gata cu mult inainte de finele anului, astfel incat locuitorii din zona sa beneficieze cat mai repede de o locatie pentru relaxare si odihna pentru toate categoriile de varsta, cu trasee pietonale atractive, echipamente de joaca la standarde europene si mobilier urban modern.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Robin Wright, în premieră în România la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”

Published

on

 

Cu numeroase roluri la activ, un Glob de Aur și multe alte nominalizări, Robin Wright este printre cei mai respectați actori de la Hollyood. Activistă pasionată, Robin luptă pentru drepturile femeilor și este co-creatoare brandului „Pour Les Femmes”, un business social care militează pentru bunăstarea femeilor din Congo.

Robin Wright vine la București și urcă pe scena celei de-a doua ediții a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”

IAA Global Conference „Creativity 4 Better”, conferința despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie și educație care va avea loc pe 2-3 Octombrie la Teatrul Național București, o aduce pentru prima dată la București pe celebra actriță Robin Wright, câștigătoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards.

Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atât în fața cât și în spatele camerelor. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai bună, mai plină de înțelegere și compasiune.

Interpretarea excepțională a rolului din House of Cards a fost ovaționată frecvent, spre exemplu prin nominalizări anuale la Premiile Emmy pentru cea mai bună actriță într-un rol principal (2013 – 2017).

Recent, am putut să o urmărim pe Robin în filmele Blade Runner 2049 și Wonder Woman, ambele lansate în 2017. În același an, Robin a lansat la Cannes și un scurt-metraj regizat de ea: The Dark of Night. Robin a jucat-o pe Jenny Curran în multipremiatul Forrest Gump, din 1995, rol care i-a adus primele două nominalizări: la Golden Globes, pentru cel mai bun rol secundar feminin, și una de la Screen Actors Guild. A jucat de asemenea și în lungmetraje, cum ar fi The Conspirator, drama regizată de Robert Redford, în A Most Wanted Man, alături de regretatul Phillip Seymour Hoffman și în The Girl with a Dragon Tattoo.

În 2014, Robin și designerul Karen Fowler au lansat Pour Les Femmes, un brand de sleepwear (ținute de dormit) cu o misiune socială. Pour Les Femmes dezvoltă parteneriate cu organizații care se dedică să asiste și să ofere siguranță femeilor din Congo, victime ale violenței.

Robin Wright caută să atragă atenția asupra situației din Congo și a războiului din zonă. În 2015, a produs documentarul When Elephants Sleep, pentru care a asigurat și narațiunea.

O veți putea vedea și asculta pe Robin pe scena Teatrului Național din București, pe 3 octombrie, la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”.  Alături de ea, alți 22 de vorbitori din întreaga lume vor inspira audiența cu povești creative, fie că practică o creativitate vizuală, tehnologică, de business sau în educație. Vezi cine sunt aceștia pe www.creativity4better.com.

Conferința Globală IAA are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic și SGG.

Mulțumim partenerilor Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”: Medlife, BBC.com, Coca-Cola, Kaufland, Ursus Breweries, Telekom, Google, Banca Transilvania, Nespresso, Țiriac Auto și Mercedes Benz, Promenada, Sâmburești. Mulțumim, de asemenea, tuturor partenerilor media locali sau internaționali și celor care ne susțin în acest demers de a transforma Bucureștiul, pentru două zile, într-o capitală globală a creativității.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending