HomeTELEVIZIUNEReality ShowSupraviețuitorul aduce luni, la PRO TV, un duel tensionat și o probă de recompensă plină de acțiune!

Supraviețuitorul aduce luni, la PRO TV, un duel tensionat și o probă de recompensă plină de acțiune!

Săptămâna viitoare, în ediția Supraviețuitorul de luni difuzată de la ora 22:00, telespectatorii vor urmări noi răsturnări de situație, dar si planuri și strategii ale concurenților, în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Hangin și Tubig sunt din nou față în față și vor lupta într-o nouă probă de recompensă. Când se vor întâlni, tribul Hangin va avea o surpriză când vor afla că Alin este concurentul eliminat la ultimul Consiliu tribal. La finalul probei, tribul câștigător va primi pizza, iar această recompensă îi va motiva pe toți să câștige, pentru că sunt din ce în ce mai slăbiți.

supravietuitorul-cele-doua-triburi

 

După ce a fost votat la Consiliul tribal, Alin va ajunge pe Insula exilului, unde va fi surprins să vadă concurenții eliminați pe parcursul jocului. Se pare că ceilalți exilați nu îi pregătesc o primire prea călduroasă, așa că Alin va trebui să găsească o nouă alianță.

Rămâne de văzut dacă va reuși să capete încrederea vreunui concurent sau nu. Cei 4 concurenți, Alin, Lucian, Liviu și Ina, se pregătesc de duel, unul dintre aceștia urmând să părăsească definitiv competiția Supraviețuitorul. O probă de echilibru, concentrare și rapiditate va decide luni seară, de la ora 22:00, cine este mai agil, dar și cine părăsește definitiv competiția!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns