HomeTELEVIZIUNEPremieră TVSupravieţuitorul, ce mai aşteptat reality show al anului, intra în grila de toamnă PRO TV!

Supravieţuitorul, ce mai aşteptat reality show al anului, intra în grila de toamnă PRO TV!

Cel mai aşteptat reality show al anului, Supravieţuitorul (Survavior) va intra în grila de toamnă, PRO TV. Show-ul se anunţă a fi unul spectaculos, plin de acţiune şi mister.

Iata cine este prezentatorul show-ului, aici!

În concurs vor intra 18 participanţi care se vor întrece în diferite probe, doar unul va câştiga titlul de Supravieţuitorul. Conform estimărilor noastre, reality show-ul va intra în grila de toamnă PRO TV, în ultima săptămână a lunii septembrie, începutul lunii octombrie, cu o frecvenţă de 4 episoade pe săptămâna de luni până joi de la ora 20:30. 

Mai multe detalii despre Supravieţuitorul, aici. 

Filipine este destinatia finala a concurentilor care vor incerca sa domine fizic si psihic in show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, se arata intr-o postare pe site-ul protv.ro .

Peste 7.100 de insule, peisaje impresionante oriunde te-ai uita, Oceanul Pacific si caldura – aceasta este, in cateva cuvinte, destinatia de vis pentru majoritatea turistilor. insa, cei 18 aventurieri din noul show de pe ProTV vor avea parte de experienta vietii lor, nu de una turistica!

Ajunsi in Filipine, vor fi nevoiti sa isi construiasca singuri un acoperis deasupra capului si sa isi procure mancare din ceea ce gasesc pe insula unde vor trai pe durata show-ului Supravietuitorul. si nu le va fi foarte usor!

Clima tropicala, soarele puternic, lipsa de mancare si pericolele constante care ii inconjoara vor face ca rivalitatea si competitia dintre cei 18 concurenti sa fie asteptate de telespectatorii din intreaga Romanie! Toate acestea vor fi completate de probele prin care vor trece aventurierii, in lupta pentru imunitate sau recompense.

ProTV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral in Filipine, care va aduce in casele tuturor romanilor suspansul si nerabdarea de a vedea un nou episod din Supravietuitorul, cel mai tare show din istoria televiziunii!

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns