HomeTELEVIZIUNEReality ShowÎn fiecare zi, la PRO TV: Surpriză pentru concurenții din Supraviețuitorul – părinţii şi prietenii luptă alături de ei la o probă!

În fiecare zi, la PRO TV: Surpriză pentru concurenții din Supraviețuitorul – părinţii şi prietenii luptă alături de ei la o probă!

Săptămâna aceasta, de luni până joi, de la 22:30, concurenţii din Supravieţuitorul vor fi nevoiţi să ia cele mai grele decizii şi să lupte cu ultimele reurse pentru un loc în competiţie. Membrii tribului Araw vor începe să se gândească din ce în ce mai serios la eliminările pe care le-au făcut până acum şi dacă au procedat corect, dacă cei rămaşi pe insulă sunt cei care merită să fie în joc.

 

Pentru prima dată în Supravieţuitorul, Adina, Otniela, Andrei, Iulian şi Robert vor avea parte de recompense, nu doar de o singură recompensă, vor participa la o probă în perechi şi vor lupta alături de o persoană în care pot avea încredere. Părinţii sau prietenii vor veni să-i ajute şi vor fi alături de ei. Concurenţii vor trece prin momente extrem de emoţionante, iar la final vor spune: “Jocul pe care l-am făcut astăzi împreună cu el nu o să-l uit niciodată.”. Despre cine este vorba vom vedea săptămâna aceasta în cele patru ediţii Supravieţuitorul.

proba-de-imunitate-2

 

Ultima săptămână în Filipine le va aduce tuturor foarte multe surprize şi toţi vor fi puşi în situaţii la care nici nu au îndrăznit să se gândească în cele aproape 40 de zile petrecute în condiţii grele. “Sper ca Andrei să câştige, îi ţinem pumnii” sau „Ştiu că în jocul ăsta e posibil orice şi că oamenii se trădează. Eu nu cred că o să mă trădeze Robert. Oricum, o să fie persoana pe care nu o să o votez.”, vor spune unii dintre cei care se află pe insulă.

supravietuitorul-4

 

Şi pe Insula exilului lucrurile se complică, iar Lucian şi Ina sunt aproape de limita puterilor şi vor recurge la strategii noi. Numai unul dintre ei va trebui să se întoarcă în joc, însă tensiunea îi va marca, iar Lucian va da semne de slăbiciune şi va plânge.

Concurenţii vor încerca să fie încrezători şi vor da totul în ultimele probe din Supravieţuitorul, însă vom vedea, de luni până joi, de la 22:30, dacă va fi de ajuns şi care sunt cei ce vor rezista pentru a fi mai aproape de marea finală, de titlul de unicul supravieţuitor şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns