Connect with us

Reality Show

În fiecare zi, la PRO TV: Surpriză pentru concurenții din Supraviețuitorul – părinţii şi prietenii luptă alături de ei la o probă!

Published

on

Săptămâna aceasta, de luni până joi, de la 22:30, concurenţii din Supravieţuitorul vor fi nevoiţi să ia cele mai grele decizii şi să lupte cu ultimele reurse pentru un loc în competiţie. Membrii tribului Araw vor începe să se gândească din ce în ce mai serios la eliminările pe care le-au făcut până acum şi dacă au procedat corect, dacă cei rămaşi pe insulă sunt cei care merită să fie în joc.

 

Pentru prima dată în Supravieţuitorul, Adina, Otniela, Andrei, Iulian şi Robert vor avea parte de recompense, nu doar de o singură recompensă, vor participa la o probă în perechi şi vor lupta alături de o persoană în care pot avea încredere. Părinţii sau prietenii vor veni să-i ajute şi vor fi alături de ei. Concurenţii vor trece prin momente extrem de emoţionante, iar la final vor spune: “Jocul pe care l-am făcut astăzi împreună cu el nu o să-l uit niciodată.”. Despre cine este vorba vom vedea săptămâna aceasta în cele patru ediţii Supravieţuitorul.

proba-de-imunitate-2

 

Ultima săptămână în Filipine le va aduce tuturor foarte multe surprize şi toţi vor fi puşi în situaţii la care nici nu au îndrăznit să se gândească în cele aproape 40 de zile petrecute în condiţii grele. “Sper ca Andrei să câştige, îi ţinem pumnii” sau „Ştiu că în jocul ăsta e posibil orice şi că oamenii se trădează. Eu nu cred că o să mă trădeze Robert. Oricum, o să fie persoana pe care nu o să o votez.”, vor spune unii dintre cei care se află pe insulă.

supravietuitorul-4

 

Şi pe Insula exilului lucrurile se complică, iar Lucian şi Ina sunt aproape de limita puterilor şi vor recurge la strategii noi. Numai unul dintre ei va trebui să se întoarcă în joc, însă tensiunea îi va marca, iar Lucian va da semne de slăbiciune şi va plânge.

Concurenţii vor încerca să fie încrezători şi vor da totul în ultimele probe din Supravieţuitorul, însă vom vedea, de luni până joi, de la 22:30, dacă va fi de ajuns şi care sunt cei ce vor rezista pentru a fi mai aproape de marea finală, de titlul de unicul supravieţuitor şi de premiul în valoare de 100.000 de euro.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Dorian Popa cu lacrimi în ochi la Asia Express: ,,Am căzut la pământ, nu mai puteam să rezist”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni seară, de la ora 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediție a reality show-ului ,,Asia Express”. Până în acest moment, vedetele care au acceptat această provocare inedită s-au lovit de multe încercări în prima țară în care au ajuns, Vietnam.

Fiecare dintre cele 6 echipe rămase în cursă a dus o luptă continuă cu propria persoană, deoarece niciunul nu s-a așteptat ca prima destinație să fie un test atât de dur. Competiția, adrenalina continuă și condițiile extreme îi vor face, rând pe rând, să cedeze, iar Dorian Popa va afla în ediția difuzatã lunea aceasta, ce presupune cel mai dur reality show. Cu lacrimi în ochi, vedeta se va prăbuși în ochii colegilor săi de echipă, chiar în momentul în care va sosi la punctul de întâlnire.

Cântărețul participă în acest show alături de mama sa, Luminița Popa, care pare să fie un coechipier de nădejde în fiecare probă. Competiția devine din ce în ce mai grea, iar fiecare concurent își găsește motivația pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Din acest motiv, Dorian va decide să îi ușureze munca mamei sale, iar pentru a prinde avans în fața celorlalți îi va căra rucsacul pe timpul probelor următoare: ,, Am preferat să îmi îngreunez eu situația și ea să fie mai rapidă. Împreună cântăreau în jur de 25 de kilograme”. Probele fizice vor deveni astfel un test al limitelor, iar în ediția de luni seară Dorian va trece prin cel mai dur moment din această competiție. Aflat în inima munților din Vietnam, cot la cot cu alte două echipe, acesta va fi nevoit să urce un deal prin condiții de ploaie torențială către steagul ,,Asia Express. Dar pentru că ordinea concurenților la punctul de sosire este extrem de importantă, concurenții vor începe un adevărat maraton în care vor alerga nici mai mult, nici mai puțin de 8 kilometri. Pentru Dorian proba se dovedește a fi cu atât mai dificilă, din cauza rucsacurilor care îl vor îngreuna la fiecare pas, iar lipsa odihnei și a hidratării își vor spune cuvântul. Vedeta se va prăbuși în ochii tuturor, fiind la un pas de a-și pierde cunoștința: ,,Acela a fost unul dintre cele mai delicate momente pentru mine. Am căzut la pământ pe trepte, pentru că efectiv nu mai puteam să rezist, chiar nu mai țin minte cum am ajuns la linia de sosire “, a declarat acesta.

 

Deși a afirmat înainte de competiție că este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic, testele psihice i s-au părut cele mai obositoare: ,,Știam la ce concurs m-am înscris, dar nu am făcut un calcul simplu să realizez că în fiecare zi trebuie să parcurgi aproximativ 250-300 de kilometri cu autostopul și rucsacul în spate.

Care va fi momentul limită pentru Dorian Popa, cum se va aventura acesta cu ultimele puteri către linia de sosire și care va fi reacția mamei sale în momentul în care își va vedea fiul prăbușit, chiar în fața sa, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni seară de la ora 20:00, într-o ediție extrem de dură a show-ului ,,Asia Express”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Băieții încep să-și cunoască pretendentele luni, la Mă însoară mama!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Intrigile prind contur luni, la Mă însoară mama!, când primii patru băieți și mamele lor stau față în față cu fetele înscrise în emisiune.

Dornici să scape de burlăcie, Sorin, Ovidiu, Andrei și Ciprian își pun toate speranțele în săgețile pe care Super Cupidon le-a folosit în căutarea fetelor perfecte și îl vor auzi pentru prima dată pe Cove spunând: ”Să vină fetele!”.

Emoțiile vor fi la cote maxime înainte de ”speed dating”, iar fiecare burlac își va pregăti un plan împreună cu mama, pentru a testa intențiile fetelor încă de la prima întâlnire. ”Sunt pregătit de întâlnirea cu fetele și o să am și ajutorul mamei. Toată lumea știe că mamele sunt cele mai bune, ele știu ce vor. Sper ca printre ele să o găsesc pe Selena Gomez!”, spune unul dintre băieți înainte de întâlnire.

Pentru fiecare băiat Cove a găsit fete din zone diferite și cu pretenții aparte. Ele vor avea ocazia să descopere calitățile și defectele celui pentru care au venit, dar și să înceapă lupta pentru cucerirea inimii lui. La finalul primei întâlniri, mama va fi cea care va trebui să elimine fata pe care nu o consideră suficient de bună pentru fiul ei, iar astfel le va da foarte multe emoții fetelor și băieților.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Mariana, razboinica de la Exatlon: “Nu ma tem de nimic, din contra, ii provoc la duel!”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Mariana este, fara indoiala, una dintre prezentele cele mai puternice de la “Exatlon”, atat cand e vorba de trasee, cat si in momentele in care e alaturi de coechipierii sai, pe margine, strigandu-si disperarea, strangand din dinti si dorindu-si din toata fiinta sa castige.

Exploziile ei de furie sau de suferinta i-au facut pe cei de acasa sa inteleaga mai bine trairile concurentilor de la “Exatlon”, sa empatizeze cu acestia. Desi o apostrofeaza de multe ori, Giani Kirita s-a inclinat in fata Marianei, admirand forta si modul in care “arde” pentru echipa.

“Nu ma tem de nimic, din contra, ii provoc la duel!” a spus Mariana inainte de confruntarea cu adversarii.

Fie ca ingenuncheaza dupa o victorie sau strange din dinti dupa o infrangere, Mariana intruchipeaza o parte din spiritul “Exatlon”.

La cea mai recenta confruntare, Mariana a oferit un moment dramatic dupa ce a pierdut duelul care decidea care echipa sta la “cotet” si care in casa. Aceasta a marturisit printre lacrimi:  “Imi doream sa stam in casa”.

Nu ratati cea mai tare competitie a anului, “Exatlon”, de sambata pana marti, de la 19:45, la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending