Connect with us

Emisiuni

SUPRAVIEŢUITORUL: Tribul Hangin a eliminat-o pe Ina la Consiliul tribal! Cum au decurs probele?

Published

on

Prev1 of 2

Ieri seară, Supraviețuitorul a demonstrat că, în acest joc, oricând se poate întâmpla orice și că orice alianță poate fi trădată pentru a-ți îndeplini propriile obiective! Hangin pierde tot, Tubig câștigă tot. Hangin nu are foc, Tubig se specializează deja în gătitul pe o insulă pustie. Hangin pierde membru după membru, Tubig se destramă membru cu membru.

Cea de-a patra ediție Supraviețuitorul a obținut o medie de 7.7 puncte de audiență și 18.7% share la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

 

Salon de cosmetică pe insulele din Filipine!

Concurentele din tribul Hangin sunt foarte creative! Încă din prima zi petrecută pe insulă, au găsit modalități ingenioase prin intermediul cărora să aducă puțin din confortul cu care sunt obișnuite acasă și pe insula care le-a devenit casă de curând.

Otniela a găsit mai multe întrebuințări pentru nucile de cocos: le folosește pe post de farfurii, dar și ca… ață dentară. Concurenta folosește ațele nucii de cocos de câteva ori pe zi, pentru a-și păstra igiena dentară.
Scoicile sunt și ele la mare căutare! Sunt, pe rând, sursă de hrană, dar și linguri sau, de ce nu, uneltele perfecte pentru epilare! Raisa, pusă pe treabă, a luat două scoici și, cu ajutorul lor, a improvizat un mic salon de cosmetică în tribul Hangin.

Dacă fetele mai găsesc câte-o mică preocupare, principala grijă a tuturor din Hangin este că nu au reușit să facă focul nici acum, după o săptămână pe insulă.

proba-de-imunitate-supravietuitorul

 

Alianțe, alianțe, alianțe!

Pe Insula exilului, Lucian, Liviu și Alex stabilesc o alianță puternică, pregătindu-se pentru situația în care vreun concurent eliminat li se alătură. Dacă ajunge un nou concurent acolo, vor ascunde conserva rămasă și maceta și-l vor servi numai cu nucă de cocos.

În Tubig, toți membrii tribului încep să vorbească despre Diana și blocajul ei, cauzat de arsurile de pe picior. Deși Diana își dorește să nu câștige proba de imunitate, astfel încât colegii să o voteze la Consiliul tribal și să părăsească show-ul, ea neștiind de Insula exilului, restul tribului este convins că tot ei vor câștiga și imunitatea care urmează. După mai mult de o oră în care tot tribul discută despre acest subiect, este clar că fetele îi țin partea Dianei, iar băieții nu sunt de acord cu această strategie.

Ce-i prea mult strică! Concurenții din Tubig nu pot spune că se plâng de lipsa hranei, însă se plâng că unii dintre ei mănâncă mai mult decât ceilalți. Principalele persoane vizate sunt Andreea (Dudu) și Iulian, iar Alin este cel care deschide acest subiect sensibil și îl duce până în punctul în care tot tribul îi spune lui Alin că poate a exagerat.

hangin-supravietuitorul

 

Tubig câștigă din nou proba de imunitate!

Tubig și Hangin, din nou față în față. De data aceasta, Hangin cu 2 membri în minus, Lucian și Alex, astfel cei din tribul roșu au fost nevoiți să aleagă doi bărbați care să nu participe la probă. Alin și Iulian au fost aleși, iar ei și-au încurajat coechipierii pe parcursul întregii probe.

Cele două triburi au avut de dezgropat câte un butuc de lemn, să îl treacă printr-un labirint de sfori și apoi să lovească un perete până reușesc să îl spargă, pentru a descoperi un depozit de nuci de cocos. Fiecare concurent trebuie să care cât mai multe nuci înapoi prin labirintul de sfori și să arunce la coș. Prima echipă care reușește să umple coșul câștigă imunitatea.

Continuare pe urmatoarea pagina! 

Prev1 of 2

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Show-ul Vorbește Lumea de la PRO TV a pregătit un super concurs cu premii de milioane

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vorbește lumea că de luni, 26 martie, Adela și Cove au pregătit un super concurs pentru telespectatori cu premii de milioane!

Printre subiectele incitante, invitați speciali și doza de bună dispoziție, telespectatorii vor avea parte și de o mulțime de premii interesante, în fiecare ediție Vorbește lumea, începând de luni și până pe 6 aprilie.

Mecanismul este unul foarte simplu! Pentru a intra în concurs telespectatorii trebuie să dea SMS la 1883 (număr cu tarif normal – 0.06 eurocenți) cu mesajul „CÂȘTIGI ȘI PUNCT”, să urmărească emisiunea și să răspundă la telefon când vor fi sunați. În fiecare zi, Adela și Cove vor alege trei numere de telefon și vor suna telespectatorii în direct! Trei pași simpli pentru trei premii de milioane oferite în fiecare zi: laptopuri, smart TV, electrocasnice, smartphone-uri, sisteme audio și multe alte premii supriză.

Odată intrați în direct prin telefon cu Adela și Cove, telespectatorii trebuie să aleagă un număr de la 1 la 15, de pe panoul aflat în platou, în spatele cărora se afla ascund premiile de milioane,  pentru a afla ce au câștigat!

Telespectatorii sunt invitați să intre în joc cu Adela și Cove și să câștige cele mai tari premii în prag de sărbătoare!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Jurata ”The Four – Cei 4” Antonia, despre cum împacă programul încărcat cu viața de familie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antonia, unul dintre cei patru jurați The Four Cei 4, mărturisește că are ajutoare de nădejde pe care se poate baza în perioadele în care programul său este foarte încărcat. 

Începând cu 31 martie, de la ora 20.00, Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt jurații ”The Four – Cei 4” care vor decide care challengeri merită sau nu să provoace la duel pe unul dintre cei 4 ocupanți ai scaunelor. Pe lângă emoțiile intense din platou, artista mărturisește că trebuie să facă față și provocărilor din viața de zi cu zi. ”Programul este încărcat, cu filmările pentru emisiune, ședințe foto și alte proiecte pe care le aveam deja stabilite”, spune Antonia, care are însă în jurul său o mulțime de ajutoare de nădejde.

”Le mulțumesc pentru ajutor lui Alex și părinților noștri, când amândoi suntem ocupați, ne ajută ai noștri să stea cu Dominic și Akim”, povestește jurata ”The Four – Cei 4”.

Încă din prima ediție a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de cei patru artiști selectați deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Doi soți din Constanța au făcut istorie, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: Au pierdut 60.000 de lei, în câteva minute

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Soții Alexandra și Cozmin Panait, din Constanța, au câștigat cu greu 500 de lei, aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Deși au început show-ul cu dreptul și, pe parcursul emisiunii, au ghicit vârsta exactă a trei persoane, asta n-a fost suficient pentru ca ei să plece acasă cu mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc.

În prima etapă a show-ului, Alexandra și Cozmin au ghicit vârsta exactă a Cătălinei (26 de ani), actor și model, și pe a Adinei Halas (37 de ani) realizator de radio și tv. Dar au pierdut sume mari de bani, din cauză că au estimat greșit câți ani are Iulian (49 de ani), vânzător la un show-room de mobilă, Mihai (41 de ani), antrenor de fitness și fost Mister România, și Janina (34 de ani), din Hunedoara, care i-a uimit pe toți cei prezenți cu lungimea părului său. Janina are părul până la călcâie și spune că îl lasă să crească de la vârsta de 20 de ani.

Intuiția și spiritul de observație le-au jucat feste Alexandrei și lui Cozmin Panait atunci când a venit timpul să spună câți ani are Ștefan (35 de ani), artist plastic. Căci i-au greșit vârsta cu 12 ani și au pierdut astfel, dintr-un singur foc, nu mai puțin de 60.000 de lei!

Din fericire, cei doi concurenți au reușit să păstreze până la finalul jocului cei 500 de lei cu care au intrat în etapa finală. Și asta pentru că au ghicit din prima încercare vârsta cunoscutului om de radio Vlad Craioveanu (40 de ani).

Ne-a încurcat domnul tatuat (n.n. Ștefan, artistul plastic, în vârstă de 35 de ani). Soția a spus că o să facem istorie și uite că am făcut…”, au spus, la finalul jocului, cei doi soți, referindu-se la suma de 60.000 de lei pe care au pierdut-o în doar câteva minute.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending