HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSUPRAVIEŢUITORUL: Tribul Hangin a eliminat-o pe Ina la Consiliul tribal! Cum au decurs probele?

SUPRAVIEŢUITORUL: Tribul Hangin a eliminat-o pe Ina la Consiliul tribal! Cum au decurs probele?

Prev1 of 2

Ieri seară, Supraviețuitorul a demonstrat că, în acest joc, oricând se poate întâmpla orice și că orice alianță poate fi trădată pentru a-ți îndeplini propriile obiective! Hangin pierde tot, Tubig câștigă tot. Hangin nu are foc, Tubig se specializează deja în gătitul pe o insulă pustie. Hangin pierde membru după membru, Tubig se destramă membru cu membru.

Cea de-a patra ediție Supraviețuitorul a obținut o medie de 7.7 puncte de audiență și 18.7% share la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

 

Salon de cosmetică pe insulele din Filipine!

Concurentele din tribul Hangin sunt foarte creative! Încă din prima zi petrecută pe insulă, au găsit modalități ingenioase prin intermediul cărora să aducă puțin din confortul cu care sunt obișnuite acasă și pe insula care le-a devenit casă de curând.

Otniela a găsit mai multe întrebuințări pentru nucile de cocos: le folosește pe post de farfurii, dar și ca… ață dentară. Concurenta folosește ațele nucii de cocos de câteva ori pe zi, pentru a-și păstra igiena dentară.
Scoicile sunt și ele la mare căutare! Sunt, pe rând, sursă de hrană, dar și linguri sau, de ce nu, uneltele perfecte pentru epilare! Raisa, pusă pe treabă, a luat două scoici și, cu ajutorul lor, a improvizat un mic salon de cosmetică în tribul Hangin.

Dacă fetele mai găsesc câte-o mică preocupare, principala grijă a tuturor din Hangin este că nu au reușit să facă focul nici acum, după o săptămână pe insulă.

proba-de-imunitate-supravietuitorul

 

Alianțe, alianțe, alianțe!

Pe Insula exilului, Lucian, Liviu și Alex stabilesc o alianță puternică, pregătindu-se pentru situația în care vreun concurent eliminat li se alătură. Dacă ajunge un nou concurent acolo, vor ascunde conserva rămasă și maceta și-l vor servi numai cu nucă de cocos.

În Tubig, toți membrii tribului încep să vorbească despre Diana și blocajul ei, cauzat de arsurile de pe picior. Deși Diana își dorește să nu câștige proba de imunitate, astfel încât colegii să o voteze la Consiliul tribal și să părăsească show-ul, ea neștiind de Insula exilului, restul tribului este convins că tot ei vor câștiga și imunitatea care urmează. După mai mult de o oră în care tot tribul discută despre acest subiect, este clar că fetele îi țin partea Dianei, iar băieții nu sunt de acord cu această strategie.

Ce-i prea mult strică! Concurenții din Tubig nu pot spune că se plâng de lipsa hranei, însă se plâng că unii dintre ei mănâncă mai mult decât ceilalți. Principalele persoane vizate sunt Andreea (Dudu) și Iulian, iar Alin este cel care deschide acest subiect sensibil și îl duce până în punctul în care tot tribul îi spune lui Alin că poate a exagerat.

hangin-supravietuitorul

 

Tubig câștigă din nou proba de imunitate!

Tubig și Hangin, din nou față în față. De data aceasta, Hangin cu 2 membri în minus, Lucian și Alex, astfel cei din tribul roșu au fost nevoiți să aleagă doi bărbați care să nu participe la probă. Alin și Iulian au fost aleși, iar ei și-au încurajat coechipierii pe parcursul întregii probe.

Cele două triburi au avut de dezgropat câte un butuc de lemn, să îl treacă printr-un labirint de sfori și apoi să lovească un perete până reușesc să îl spargă, pentru a descoperi un depozit de nuci de cocos. Fiecare concurent trebuie să care cât mai multe nuci înapoi prin labirintul de sfori și să arunce la coș. Prima echipă care reușește să umple coșul câștigă imunitatea.

Continuare pe urmatoarea pagina! 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns